Închide meniul

Panică la FCSB! Becali ar putea primi interdicţie la transferuri

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 28 iulie 2020, 9:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:14

Panică la FCSB! Becali ar putea primi interdicţie la transferuri

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Danezii de la Esbjerg nu şi-au primit banii pentru Petre şi au decis să dea FCSB în judecată. Aceştia au câştigat procesul la FIFA, iar Becali va fi obligat să plătească într-o lună şi jumătate, după cum anunţă gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul în care Becali nu va plăti cei 500.000 de euro FCSB riscă să primească interdicţie la transferuri pentru următarele trei perioade.

Gigi Becali l-a criticat în dese rânduri pe Adi Petre

"Nu mă mai intrebați de Adi Petre pentru că nu am timp să stau să tot dau explicații unuia şi altuia în perioada asta. V-am spus că după finala Cupei vreau un pic de linişte sufletească. Dacă el a fost scos de pe teren după primele 45 de minute, atunci înseamnă cu nu a jucat bine.

Care este problema lui? Nu l-am adus la echipă să dea gol din 11 metri. Din sezonul următor am zis că schimb foaia cu toți jucătorii, nu contează numele, iar disciplina o să fie cuvântul de ordine", a declarat Gigi Becali în urmă cu câteva zile.

22 de ani are Adrian Petre. Atacantul este cotat la 1,1 milioane de euro de transfermarkt.com.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și