Închide meniul
NEWS ALERT

Panică la FCSB! Doi dintre favoriții lui Edi Iordănescu, suspecți de Covid-19. Au intrat deja în izolare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 octombrie 2021, 18:34

Panică la FCSB! Doi dintre favoriții lui Edi Iordănescu, suspecți de Covid-19. Au intrat deja în izolare

Panică la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Potrivit gsp.ro, cei doi fotbaliști au acuzat o răceală în ultimele zile, motiv pentru care au lipsit de la amicalul disputat sâmbătă împotriva Astrei, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panică la FCSB! Constantin Budescu și Adrian Șut, suspecți de Covid-19

Budescu și Șut au fost plasați în izolare, scrie sursa citată. Aceștia au fost testați pentru Covid-19, rezultatul a fost negativ, dar starea lor nu s-a îmbunătățit, motiv pentru care vor fi supuși unor noi teste zilele următoare.

În ultimul meci al celor de la FCSB, 1-0 cu Chindia Târgoviște, pe 1 octombrie, Adrian Șut a fost titular și a jucat o repriză, în timp ce Budescu, rezervă, a intrat de pe bancă.

În acest sezon, Budescu are patru meciuri și un gol pentru FCSB, pe când  Șut, revenit lung după o lungă accidentare, a bifat și el tot patru apariții în acest sezon.

Edi Iordănescu, ultimele detalii despre situația lui Constantin Budescu

Edi Iordănescu are încredere deplină în Constantin Budescu și nu pune presiune pe mijlocaș. Chiar dacă acesta nu se află într-o formă excelentă, antrenorul FCSB anunță că are răbdare.

Reclamă

După trei luni de pauză este foarte greu. Chiar dacă a mai avut activitate individuală și a mers la sală, Budescu nu a mai făcut pregătire împreună cu echipa și nu a fost implicat într-un asemenea program. E dificil să vii după mai multe luni de lipsă de activitate și în scurt timp să te pui la punct.

Trebuie să îți recapeți tonusul, condiția fizică și aceste lucruri se fac pas cu pas. Fotbalul nu l-a uitat, dar la fotbal trebuie să alergi și să ai un ritm bun. Trebuie să avem răbdare cu el, pentru că este un jucător foarte implicat și sunt sigur că ne va ajuta foarte mult în viitor!”, a spus Edi Iordănescu pentru realitateasportiva.net.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Panică la FCSB
  • Constantin Budescu și Adrian Șut, suspecți de Covid-19

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și