Închide meniul

Patronul Rapidului anunţă întăriri după eşecul Universitatea Craiova. „Ne-am înţeles, vine 99%”. Ce aşteptări are de la Mihai Iosif

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 august 2021, 10:44

Patronul Rapidului anunţă întăriri după eşecul Universitatea Craiova. „Ne-am înţeles, vine 99%. Ce aşteptări are de la Mihai Iosif

Victor Angelescu, reacţie după ce Cătălin Cîrjan a fost prezentat oficial

Hepta

Giuleştenii tocmai au suferit prima înfrângere a sezonului. Au condus-o până în minutul 82 pe echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf, dar Markovic şi Koljic au reuşit să îl învingă pe Moldovan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul Rapidului anunţă întăriri după eşecul Universitatea Craiova

Conducătorii revelaţiei din Liga 1 sunt pregătiţi să mai aducă un jucător. Angelescu asigură că obiectivul lui Mihai Iosif rămâne salvarea de la retrogradare.

99% mai vine un jucător săptămâna viitoare. Deja ne-am înţeles cu el şi probabil că va fi ultimul. Posibil să vină şi al doilea, dar nu cred. Obiectivul este de a rămâne în prima ligă. Suntem bine unde suntem„, a declarat Victor Angelescu la telekomsport.ro.

Până la înfrângerea de pe Arena Naţională, Rapid nu avea niciun gol primit în acest sezon.

Nu ne-am făcut calcule câte puncte facem în primele şapte etape, dar e clar că suntem pe plus. Rezultatele au fost o surpriză plăcută pentru toţi cei din club„, a mai spus Angelescu.

Reclamă

Mihai Iosif a cedat nervos pe Arena Naţională

Mihai Iosif a avut un discurs extrem de dur la adresa arbitrului Radu Petrescu. Rapid a jucat mai mult de o repriză cu un om în minus, după ce Claudiu Belu a fost eliminat.

Antrenorul giuleştenilor s-a dezlănţuit la finalul partidei la adresa arbitrajului lui Radu Petrescu. Rapid a suferit prima înfrângere după ce a promovat în Liga 1.

Îi mulţumesc acestui arbitru, care n-am vorbit niciodată de arbitri, nu ştiu, aşa o manieră, m-am simţit aşa… N-am văzut de când mama saraca m-a făcut, toţi ochii aţintiţi pe mine să nu mă ridic de pe scaun, cred că am spondiloză la spate. Cred că la primul galben pe care l-a luat Belu nu a fost niciun galben, iar la al doilea gol al lor a fost fault clar la Alami. Ciupituri, ciupituri, mereu peste noi.

Reclamă 4 / 0/3

Ciupituri, ciupituri, mereu peste noi. Am făcut o primă repriză foarte bună. Am rezistat bine în partea secundă. Nu ştiu ce o să se întâmple dacă îmi plesneşte inima. Probabil va veni familia mea peste ei şi o să le arate cum suntem noi dacă îmi plesnește inima de nervi. Asta e problema în România, Iosif… că nu știu ce. Nu începe meciul că: „nu te ridica”. Ce aveți, mă?

Au avut multe ocazii în repriza secundă (oltenii), dar cred că meritam un rezultat de egalitate. Aşa e în istoria Rapidului. Probabil deranjăm. Îi spune arbitrul unuia dintre noi: „A fost fault, dar nu a căzut”. Probabil trebuia să-i rupă genunchiul. Lași faza și când se termină faza, revii și dai fault nenea Radu Petrescu. Eu nu sunt diplomat. Eu sunt bezea”, a spus Mihai Iosif după Rapid – Universitatea Craiova 1-2.

Recomandări
  • Rapid – Universitatea Craiova 1-2
  • Ce a declarat Victor Angelescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și