Închide meniul

Rapid – Universitatea Craiova 1-2 | Mihai Iosif a cedat nervos: „Nu ştiu ce o să se întâmple dacă îmi plesneşte inima! Va veni familia mea peste ei!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 august 2021, 0:18 / Actualizat: 29 august 2021, 2:37

Rapid – Universitatea Craiova 1-2 | Mihai Iosif a cedat nervos: „Nu ştiu ce o să se întâmple dacă îmi plesneşte inima! Va veni familia mea peste ei!

Academica Clinceni - Rapid

Hepta

Mihai Iosif s-a dezlănţuit la finalul partidei la adresa arbitrajului lui Radu Petrescu. Rapid a suferit prima înfrângere după ce a promovat în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îi mulţumesc acestui arbitru, care n-am vorbit niciodată de arbitri, nu ştiu, aşa o manieră, m-am simţit aşa… N-am văzut de când mama saraca m-a făcut, toţi ochii aţintiţi pe mine să nu mă ridic de pe scaun, cred că am spondiloză la spate. Cred că la primul galben pe care l-a luat Belu nu a fost niciun galben, iar la al doilea gol al lor a fost fault clar la Alami. Ciupituri, ciupituri, mereu peste noi. 

Ciupituri, ciupituri, mereu peste noi. Am făcut o primă repriză foarte bună. Am rezistat bine în partea secundă. Nu ştiu ce o să se întâmple dacă îmi plesneşte inima. Probabil va veni familia mea peste ei şi o să le arate cum suntem noi dacă îmi plesnește inima de nervi. Asta e problema în România, Iosif… că nu știu ce. Nu începe meciul că: „nu te ridica”. Ce aveți, mă?

Au avut multe ocazii în repriza secundă (oltenii), dar cred că meritam un rezultat de egalitate. Aşa e în istoria Rapidului. Probabil deranjăm. Îi spune arbitrul unuia dintre noi: „A fost fault, dar nu a căzut”. Probabil trebuia să-i rupă genunchiul. Lași faza și când se termină faza, revii și dai fault nenea Radu Petrescu. Eu nu sunt diplomat. Eu sunt bezea”, a spus Mihai Iosif după Rapid – Universitatea Craiova 1-2.

Rapid – Universitatea Craiova 1-2 | Cristian Săpunaru a răbufnit la adresa lui Radu Petrescu

Şi Cristi Săpunaru a avut un discurs dur la adresa arbitrajului. Acesta este de părere că Belu-Iordache a fost eliminat prea uşor în prima repriză. Căpitanul giuleştenilor este de părere că echilibrul echipei s-a rupt după ce coechipierul său a văzut cartonaşul roşu.

Reclamă
Recomandări
  • Rapid – Universitatea Craiova 1-2
  • Mihai Iosif, discurs dur

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și