Închide meniul

Paul Anton a răbufnit: „Au fost tot felul de promisiuni, dar nu s-au respectat!” Ce spune mijlocaşul despre haosul de la Dinamo: „E cea mai neagră situație”

Dragoș Vasile Publicat: 1 iulie 2021, 16:49

Reclamă
Paul Anton a răbufnit: „Au fost tot felul de promisiuni, dar nu s-au respectat! Ce spune mijlocaşul despre haosul de la Dinamo: „E cea mai neagră situație

Paul Anton

Hepta

Dinamoviştii nu și-au mai încasat salariile de luni bune, iar Paul Anton s-a săturat să aştepte. Acesta aşteaptă că oficialii din conducere să vină cu lămuriri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Anton a răbufnit: „Au fost tot felul de promisiuni, dar nu s-au respectat!”

Dinamo a intrat recent în insolvenţă, pentru a doua oară în istoria clubului, însă jucătorii nu cunosc detalii cu privire la viitorul echipei.

„Până acum nu am primit prea multe informații, nu s-a prezentat nimeni în fața noastră să ne explice ce înseamnă insolvența. Au fost tot felul de promisiuni, dar nu s-au respectat. În medie cred că sunt restanțe de 3 luni, unii au 4, alții una sau două, în funcție de când au venit. Sigur ne e teamă, noi vom fi trecuți într-o categorie în care nu avem multe lucruri de făcut. Nu e o situație corectă față de noi, mai ales că am stat aici tot sezonul, am jucat și am suferit.

A fost o lipsă de comunicare, asta ne-a deranjat pe noi, ne-am fi așteptat să vină cineva în fața noastră și să ne explice ce va urma, dar din păcate nici până acum nu s-a întâmplat asta. E cea mai neagră situație, un moment foarte delicat, dar sper să existe mai multă comunicare și să se rezolve într-un fel pentru toate părțile, să fie un lucru bun. Nu cred că este corect ca jucătorii, antrenorii și oamenii din club să sufere cel mai mult”, a declarat Paul Anton la Digi Sport.

EXCLUSIV | Dusan Uhrin, ultimele detalii despre haosul de la Dinamo: „Băieţii nu vor să joace! Situaţia e ciudată!”

Dusan Uhrin a vorbit despre haosul de la Dinamo. Jucătorii s-au săturat să aştepte plata salariilor restante şi au intrat în grevă. „Câinii” au datorii de peste 6 milioane de euro de care speră să scape, după ce i-a fost aprobată insolvenţa. În acest moment, Uhrin este confuz şi anunţă că nu ştie dacă va mai continua în Ştefan cel Mare.

Reclamă
Reclamă 4

„Nu ştiu nimic despre situaţia de la Dinamo. Până acum nu am aflat nimic. Ei se antrenează, dar nu vor să joace meciul pe care l-am aranjat. Nici mâine, nici sâmbătă. Nu vor să o facă pentru că nu cunosc situaţia.

Ei vin la antrenamente dacă îi chem. Chiar nu ştiu, situaţia e ciudată. Nu ştiu ce se va întâmpla nici cu ei, nici cu mine. Sincer, nu am idee dacă voi continua!”, a declarat Dusan Uhrin, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 5 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!” 6 „E un fenomen!” Mihai Stoica, uluit de Corvinul Hunedoara după remiza cu Rijeka! Pe ce jucător a pus ochii oficialul FCSB
Citește și