Închide meniul

Paul Anton, sfârșit de aventură la Dinamo? "Nu cred că va rămâne". Edi Iordănescu îl vrea la CFR Cluj

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 mai 2021, 13:53 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:47

Paul Anton, sfârșit de aventură la Dinamo? "Nu cred că va rămâne". Edi Iordănescu îl vrea la CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo, aproape să piardă un jucător de bază

Paul Anton este un jucător de bază în angrenajul echipei lui Dusan Uhrin. Plecarea sa ar lăsa un gol uriaș, o spun și cifrele. În acest sezon, mijlocașul de 30 de ani a contribuit la 9 goluri, având 7 reușite și 2 pase decisive. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Anton pleacă de la Dinamo

Edi Iordănescu îl așteaptă din vară la CFR Cluj. Dacă tehnicianul de 42 de ani va rămâne în Gruia și în sezonul următor, Anton va deveni o prioritate pentru perioada de mercato.  Anton este monitorizat și de echipe din străinătate. Deocamdată, situația sa este incertă și nu se știe ce destinație va alege. 

Fostul căpitan al "câinilor" mai are contract cu Dinamo până în 2022. Clubul ar putea să profite și să scoată o sumă importantă de pe urma lui, în contextul situației financiare delicate din Ștefan cel Mare.

"Din ce știu eu, are oferte din țară. Nu cred că va rămâne din vară. E un fotbalist foarte bun, lider, îți face diferența la mijlocul terenului", a spus Daniel Stanciu, fost președinte al lui Dinamo, la Look Sport.

Paul Anton este cotat la 1 milion de euro. Acesta a mai îmbrăcat tricoul "câinilor" în sezonul 2015-2016 și perioada iulie 2017 – ianuarie 2018. 

Reclamă

Dinamo riscă să se desfiinţeze în cazul unei retrogradări

Dinamo este într-o revenire de formă remarcabilă. Cu Hermannstadt, "câinii" au obţinut a patra victorie la rând în play-out-ul Ligii 1 şi au scăpat de retrogradarea directă. Jucătorii lui Dusan Uhrin speră să rămână şi în afara locurilor de baraj. 

Unul dintre membrii DDB este convins că, în cazul unei retrogradări în Liga 2, echipa se va desfiinţa.

"Dacă Dinamo va retrograda, atunci va fi o problemă. Clubul se va desființa pentru că noi nu avem dreptul să folosim sigla și palmaresul doar în Liga 1. Atunci echipa îi va reveni lui Nicolae Badea, care ne-a susținut financiar în ultima perioadă.

Reclamă 4 / 0/3

Actuala societate care folosește numele și sigla lui Dinamo îi aparține lui Ionuț Negoiță, iar dacă va ajunge în liga a doua, atunci clubul va trebui să își schimbe denumirea", a declarat Alexandru Conovaru.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și