Închide meniul

Paulo Vinicius, la 37 de ani! Fundaşul are o mare dorinţă: „Eu sunt aici pentru a câştiga titlul!” Ce spune despre derby-ul cu Rapid: „Nebunie totală!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 august 2021, 18:58

Paulo Vinicius, la 37 de ani! Fundaşul are o mare dorinţă: „Eu sunt aici pentru a câştiga titlul! Ce spune despre derby-ul cu Rapid: „Nebunie totală!

Paulo Vinicius De Souza Nascimento

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Paulo Vinicius, la 37 de ani! Fundaşul vrea să câştige titlul cu FCSB

Paulo Vinicius a cucerit de-a lungul carierei patru titluri în tricoul CFR-ului. Fundaşul nu se opreşte aici şi are de gând să îl câştige şi pe al cincilea. De data aceasta cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mă simt bine, e o echipă foarte bună, cu jucători tineri şi de calitate. Să vedem ce se va întâmpla în campionat. Eu cred tot timpul (n.r. că va câştiga cel de-al 5-lea titlu în Liga 1), eu sunt aici pentru asta, să ajut echipa şi aceşti copii care au multă calitate. Eu am venit la FCSB pentru asta, să ajut copii cu experienţa mea, aceea de a câştiga… împreună cu mine, să putem să facem mai mult”, a declarat Paulo Vinicius.

Paulo Vincius a semnat cu FCSB o înţelegere valabilă un an. Dacă va confirma, contractul îi va fi prelungit pe încă un sezon. Din informaţiile AS.ro, Vinicius a primit şi o sumă consistentă la semnătură. În conturile lui au intrat nu mai puţin de 100.000 de euro.

Paulo Vinicius, pregătit de derby-ul cu Rapid

Rapid și FCSB au meci direct pe Arena Națională duminică seara, în cel mai tare duel al etapei cu numărul 5. Va fi prima confruntare dintre cele două echipe după o pauză de 6 ani. Roş-albaştrii au intrat şi ei în febra „derby-ului”

„Cred că este nebunie totală, toată lumea vorbeşte bine de acest derby. Să vedem pe teren cine va câştiga, sper că noi. Cred că pe stadion fanii trebuie să ne ajute tot meciul. Eu nu promit goluri, că voi marca. Îmi doresc, dar să vedem. Este meci important, să vină Vinicius, să dea cu capul!

Reclamă

FCSB este un club mare. Am venit aici pentru asta, este un club mare care poate câştiga titlul. Noi acum trebuie să câştigăm, am venit pentru asta”, a mai spus Vinicius.

Dan Petrescu îl laudă pe Gigi Becali pentru că l-a adus pe Paulo Vinicius la FCSB

Paulo Vinicius a semnat în această vară cu FCSB după ce s-a despărțit de CFR Cluj. Dan Petrescu, fostul său antrenor din Gruia, consideră că mutarea făcută de clubul lui Gigi Becali este mai mult decât inspirată.

„Un transfer foarte inspirat, vă dați seama! Ce întrebare e asta? Am un singur răspuns. Dacă am luat patru campionate cu el, pot să vorbesc? Era și golgheter și apărător! La primul meci pentru FCSB a jucat foarte bine”, a spus Dan Petrescu, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Paulo Vinicius a fost integralist în primul său meci la FCSB, scor 2-1 cu Gaz Metan Mediaș. Acesta a fost aproape de gol în minutul 30, când a reluat cu capul, după un corner, dar mingea a trecut puțin peste bara transversală.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și