Închide meniul

Dan Petrescu îl laudă pe Gigi Becali pentru că l-a adus pe Paulo Vinicius la FCSB. „Dacă am luat patru campionate cu el, pot să vorbesc?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 august 2021, 9:24

Dan Petrescu îl laudă pe Gigi Becali pentru că l-a adus pe Paulo Vinicius la FCSB. „Dacă am luat patru campionate cu el, pot să vorbesc?

Dan Petrescu, mulţumit de prestaţia echipei sale

Profimedia

Paulo Vinicius a fost integralist în primul său meci la FCSB, scor 2-1 cu Gaz Metan Mediaș. Acesta a fost aproape de gol în minutul 30, când a reluat cu capul, după un corner, dar mingea a trecut puțin peste bara transversală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, reacție categorică după transferul lui Paolu Vinicius la FCSB

„Un transfer foarte inspirat, vă dați seama! Ce întrebare e asta? Am un singur răspuns. Dacă am luat patru campionate cu el, pot să vorbesc? Era și golgheter și apărător! La primul meci pentru FCSB a jucat foarte bine”, a spus Dan Petrescu, la Digi Sport.

Paulo Vincius a semnat cu FCSB o înţelegere valabilă un an. Dacă va confirma, contractul îi va fi prelungit pe încă un sezon. Din informaţiile AS.ro, Vinicius va primi şi o sumă consistentă la semnătură. În conturile lui vor intra nu mai puţin de 100.000 de euro!

Gigi Becali: „Vinicius e prea bărbat!”

Gigi Becali a fost impresionat de debutul pe care Paulo Vinicius l-a avut la FCSB. După transferul brazilianului, Latifundiarul din Pipera consideră că echipa lui va fi imbatabilă, mai ales că roș-albaștrii așteaptă și revenirea lui Andrei Miron.

Vinicius m-a încântat aseară, dezinvolt, foarte calm, frumos, dă siguranţă echipei, dă siguranţă apărării, nu se hazardează. Nu ştiu cum CFR a renunţat la jucătorul ăsta. Pe mine m-a încântat aseară. După părerea mea, mai joacă doi ani.

Reclamă

E prea bărbat, prea puternic, prea echilibrat mental. O să vină Miron şi părerea mea este că Miron cu Vinicius vor da mare siguranţă, pentru că amândoi dau cu capul. Nu o să mai fie ce a fost în apărarea noastră”, a spus Gigi Becali, la Pro X, după FCSB – Gaz Metan 2-1.

Paulo Vinicius a fost transferat gratis, în vara lui 2017, de la Apollon Limassol la CFR Cluj. În Gruia, el a adunat 139 de meciuri, în care a marcat 16 goluri şi dat 3 pase de gol. Sud-americanul nu a fost eliminat niciodată în tricoul lui CFR Cluj. El a luat 10 cartonaşe galbene. De altfel, în întreaga carieră a văzut „roşu” de doar cinci ori în peste 400 de meciuri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Paulo Vinicius a semnat cu FCSB
  • Reacția lui Dan Petrescu

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și