Închide meniul

PCH ajută cu 200.000 de euro Dinamo, dar ultraşii cer 30% din acţiuni. Până când e valabilă oferta

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2020, 6:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

PCH ajută cu 200.000 de euro Dinamo, dar ultraşii cer 30% din acţiuni. Până când e valabilă oferta

SportPictures / Ciprian Petcut / Sport Pictures via Hepta

Fanii lui Dinamo vor să ajute clubul

  • PCH vrea să ajute Dinamo cu 200.000 de euro
  • Fanii cer 30% din acţiunile clubului

"Către: LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, reprezentat de acţionarul unic Domnul FERNANDEZ CORTACERO PABLO MANUEL,
Domnul FERNANDEZ CORTACERO PABLO MANUEL

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

DINAMO 1948 S.A., reprezentat de Domnul Couto Lago Alejandro în calitatea sa de Director General

Dinamo nu dispune de bani pentru achitarea datoriilor

În urma discuţiei de ieri 24.11.2020 cu Domnul Couto Lago Alejandro în calitatea sa de Director General, ni s-a adus la cunosţintă faptul că DINAMO 1948 S.A. nu dispune de nicio sumă de bani pentru achitarea debitelor scadente către terţi. 

Reclamă

Având în vedere situaţia financiară a clubului de fotbal DINAMO 1948 S.A. şi faptul că acţionarul majoritar al societăţii, LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, reprezentat de acţionarul unic Domnul FERNANDEZ CORTACERO PABLO MANUEL, nu are posibilitatea financiară de a susţine cheltuielile curente şi achitarea debitelor scadente către terţi, ce duce la depunctarea echipei cu 6 puncte în clasament şi imposibilitatea acesteia de a participa în CUPELE EUROPENE,

Vă propunem următoarele două soluţii, chiar dacă Asociaţia „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO” deţine doar 20.06% din acţiunile clubului:

Reclamă

 Acordarea imediată de către Asociaţia „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO” a unui împrumut în valoare de 150,000 euro echivalent în RON către DINAMO 1948 S.A. concomitent cu cumpărarea a 25% din acţiunile DINAMO 1948 S.A. de la firma LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL pentru suma de 1 RON. Pentru garantarea restituirii împrumutului solicităm instituirea unei ipoteci asupra tuturor acţiunilor deţinute de LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL la DINAMO 1948 S.A. în favoarea Asociaţiei „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO”, ipoteca ce urmează a fi înscrisă în Registrul Acţionarilor alături de interdicţia de înstrăinare şi grevare. 

Acordarea imediată de către Asociaţia „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO” a unui împrumut în valoare de 200,000 euro echivalent în RON (150,000 euro imediat şi diferenţa până la data de 15.12.2020) către DINAMO 1948 S.A. concomitent cu cumpararea a 30% din acţiunile DINAMO 1948 S.A. de la firma LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL pentru suma de 1 RON. Pentru garantarea restituirii împrumutului solicităm instituirea unei ipoteci asupra tuturor acţiunilor deţinute de LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL la DINAMO 1948 S.A. in favoarea Asociatiei „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO”, ipoteca ce urmează a fi înscrisă în Registrul Acţionarilor alături de interdicţia de înstrăinare şi grevare.

Aceste două soluţii vor fi înaintate către membrii DDB pentru a fi votate în platforma www.programddb.ro 

Reclamă 4 / 0/3

Aşteptăm de la Dumneavostră un răspuns până mâine 26.11.2020, ora 10.00
(ora României)",
se arată în comunicatul Peluzei Cătălin Hîldan.

Condiţii greu de imaginat la Săftica. Probleme mari pentru jucători

Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Realitatea de la Săftica este una crudă şi a fost dezvăluită de Adrian Motoacă.

"Acum plec din baza Săftica, am fost la antrenament, e o imagine dezolantă și atât pot să spun. Nu mai trec nici pe la birouri, rămăsese pentru un acord de măcar o săptămână, dar nu cred că mai putem vorbi despre o colaborare. Eu cred că vorbesc o spaniolă destul de fluidă ca să mă poată înțelege și spaniolii, dar să n-ai seringi, să n-ai fașă, să n-ai un gel de 9 lei… nu, e o imagine dezolantă de club de Liga 4!

Îmi cer scuze, poate suporterii și-au pus speranțe că sunt o soluție viabilă, dar nu. Îmi pare rău că nu am făcut o fotografie la geanta de la antrenament – jumătate de apă oxigenată. Au vrut jucătorii să le fac tape-uri la gleznă, dar nu exista fașă de hârtie! Existau două-trei role de leucoplast… ca să poți face un tape îți trebuie la fiecare jucător cel puțin o fașă și un leucoplast.

Era vorbă de o formă contractuală de un leu. Alături de mine, că doar am terminat antrenamentul, a fost rechemat la rugămintea mea kinetoterapeutul Cătălin Andrei și meseurul Dani Covaciu, unul dintre cei care își înaintaseră demisia. Credeți-mă că nu se poate, nu există o geantă validă pentru a desfășura o competiție sportivă. Când zic că nu e validă, înseamnă că n-are rivanol în ea. Vorbim despre jumătate de apă oxigenată.

Adrian Motoacă: "M-aș compromite din punct de vedere medical"

Cu părere de rău, m-aș compromite din punct de vedere medical. Aș fi doar eu fizic, cu o parafă și o geantă cu niște resturi, fără instrumente medicale care să deservească unor competiții sportive. Aș putea aduce eu de la Slobozia, dar nu vreau să mă complac în situația asta. E dezolant că s-a ajuns aici.

Nu există o fașă de hârtie pentru un tape de gleznă. Vorbim de lucruri banale. Nu pot să mă compromit medical, timpul e scurt. Cei 4 spanioli care erau înăuntru au înțeles ce am zis, au avut un gest de a se căuta prin buzunare, m-au întrebat cât costă, dar nu putem face lucrurile pe brânci", a spus Motoacă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”