Închide meniul

PCH, anunț uriaș: ”Am strâns peste 150.000 de euro!” Fanii vor ca Dinamo să joace în cupele europene

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 aprilie 2020, 5:14

PCH, anunț uriaș: ”Am strâns peste 150.000 de euro!” Fanii vor ca Dinamo să joace în cupele europene

Dinamo fani

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fanii mai anunță că, în cazul în care tratativele cu fondul de investiții din Spania nu se vor concretiza, vor să mai cumpere un pachet de acțiuni cu un leu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Redăm Comunicatul remis de Peluza Cătălin Hîldan:

"În ultimele două săptămâni am strâns peste 150.000 de euro din contribuțiile voastre. După cum v-am obișnuit, toate eforturile comune ale suporterilor sunt transformate în FAPTE.

Prin urmare, sumele strânse vor fi folosite pentru OBȚINEREA LICENȚEI pentru Liga 1 și pentru Cupele Europene.

Intenția noastră este să împrumutăm clubul în anumite condiții, care au în vedere două aspecte deosebit de importante:

1. Asigurarea că banii vor fi folosiți pentru plata restanțelor și debitelor, în vederea obținerii licenței.
Ca și în ocazia precedentă, vom cere să fim de față în momentul efectuarii ordinelor de plată către jucători și către alți debitori.

Reclamă

2. Asigurarea că intervenția noastră nu obstrucționează în niciun fel tratativele pentru vânzarea clubului către potențialii investitori.

Pentru a ne asigura de îndeplinirea acestei din urmă condiții, în contract va fi prevăzută o dată de scadență a împrumutului la 31 iulie 2020.
Dacă până la acea dată, pachetul majoritar de acțiuni nu va fi preluat de către investitorii străini aflați în tratative, Asociația Peluza Cătălin Hîldan – Dinamo va achiziționa un pachet suplimentar de acțiuni contra sumei de 1 leu.

Scopul nostru principal nu este acela de a fi acționari la club cu orice preț, ci SALVAREA CLUBULUI și asigurarea unui viitor al performanței.

Reclamă 4 / 0/3

De aceea SUSȚINEM vânzarea pachetului majoritar de acțiuni către un investitor puternic și serios.

În paralel cu această operațiune de împrumut, vom demara o acțiune de due diligence, la care vor participa juriștii din boardul DDB, pentru a cunoaște în detaliu situația financiară și juridica a clubului.

Acest comunicat este public, pentru a demonstra transparența ce caracterizează acțiunile noastre.
Sunt însă și situații când ceea ce urmează să facem trebuie să rămână într-un cadru rezervat. Vă mulțumim pentru încredere și susținere!"

Și fanii FCSB vor să doneze pentru Dinamo

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a făcut un anunț istoric. Ultrașii sunt pregătiți să dea bani pentru ca rivala să nu intre în insolvență. Prin programul ”Doar Dinamo București”, fanii din Ștefan cel Mare au adunat deja peste 150.000 de euro.

"Eu nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă la Dinamo. Din contra, noi vrem să ajutam. Am foarte mulţi prieteni care sunt stelişti, nu contează doi euro, salvăm fotbalul romanesc. Sunt oameni care vor să doneze bani, nu poţi să laşi fotbalul să moară", a spus Gheorghe Mustață, unul dintre liderii de galerie ai FCSB, la Radio Sport 1. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și