Închide meniul

Peluza Cătălin Hîldan, anunţ categoric după ce s-a cerut insolvenţa lui Dinamo: „Știm să îndulcim otrava! DDB înseamnă curaj, asumare, responsabilitate, onestitate, suferință și forță”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 iunie 2021, 15:55

Peluza Cătălin Hîldan, anunţ categoric după ce s-a cerut insolvenţa lui Dinamo: „Știm să îndulcim otrava! DDB înseamnă curaj, asumare, responsabilitate, onestitate, suferință și forță

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Peluza Cătălin Hîldan

Peluza Cătălin Hîldan, anunţ categoric după ce s-a cerut insolvenţa lui Dinamo. Suporterii-acţionari nu se tem după ultima problemă apărută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Peluza Cătălin Hîldan, anunţ categoric după ce s-a cerut insolvenţa lui Dinamo

Fanii dinamovişti anunţă că vor lupta până la capăt pentru clubul lor de suflet, indiferent de situaţie: „Suporteri, Dinamo, viață!
DDB – DINAMO – GALATA

Ne dorim enorm să vă dăm vești bune despre Dinamo. Asta ar ajuta mult și programul, veștile bune dau încredere, creează entuziasm, am atrage și mai mulți oameni lângă noi.
Însă e o mică “problemă”: valorile DDB. Prima dintre acestea este ONESTITATEA. Sigur că putem masca dificultățile, evident că putem farda obstacolele, avem în echipă oameni care se pricep la comunicare, în marea de probleme care alcătuiesc realitatea zilnică a lui Dinamo am găsi două chestii cu care am putea transmite optimism, le-am umfla măiestru din vorbe și astfel am transforma optimismul în entuziasm chiar. Exemple!? OK.

Și lista poate continua, credeți-ne pe cuvânt, nu e totul chiar atât de negru!

Știm să îndulcim otrava până în punctul în care ar savura-o și un chimist absolvent la Harvard. Atât că DDB este despre altceva!
Programul DDB este creat de peluza care dă mereu tonul în peisajul ultra din țară.
DDB a ajuns la 15.243 de cotizanți, cel mai mare proiect socios din Europa de Est.
Despre DDB scrie des și presa din străinătate, nu doar (zilnic) a noastră.
Programul DDB își ține clubul în viață de 2 ani, lucru nemaintâlnit în lume, vreodată.
DDB este programul devenit un brand.

Reclamă

Indiferent cine mai anunță astăzi “dezastrul”, “prăbușirea”, “moartea”, nu uitați că Dinamo este încă aici și rezistăm.
Asta pentru că DDB este cu și despre “CÂINI”!
DDB înseamnă curaj, asumare, responsabilitate, onestitate, suferință și forță.
În DDB sunt cei mai înverșunați dintre noi
DDB NU VA CEDA NICIODATĂ. NICIODATĂ!

Indiferent ce vine înspre Dinamo odată ce se deschid porțile arenei.
VOM LUPTA PÂNĂ LA ULTIMA SUFLARE
NE VOM RIDICA UNII PE ALȚII DIN TĂRÂNĂ
NE VOM ȘTERGE SÂNGELE CU MÂNA STRÂNSĂ LA CAPĂT ÎN PUMN
ȘI VOM CONTINUA SĂ LOVIM ÎNAPOI
PÂNĂ LA CAPĂT. PÂNĂ ÎN PÂNZELE ALBE.
PÂNĂ LA MOARTE ȘI DINCOLO DE EA, DINAMO!
TE IUBIM! SUNTEM AICI, UMĂR LÂNGĂ UMĂR, ÎNLĂNȚUIȚI!
Traversăm vremuri grele, fraților, trebuie să fim pregătiți!
1 bilet fiecare, măcar! Clubul are nevoie de bani, ca de aer!”, se arată în comunicatul emis de Peluza Cătălin Hîldan.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Haosul continuă la Dinamo! S-a cerut intrarea în insolvenţă a clubului

Haosul continuă la Dinamo. Firma de securitate Securikas Vector Sistem SRL este cea care cerut intrarea în insolvență a societății SC Dinamo 1948 SA din cauza datoriilor. Cererea a fost depusă ieri, 9 iunie, la Secţia a-VII-a Civilă a Tribunalului București, scrie Fanatik.

Firma este înregistrată pe 5 martie 2014 şi nu a înregistrat niciun venit în 2019. Firma are datorii de de 1.802 lei. Dinamo a intrat ultima oară în insolvenţă în urmă cu 5 ani, în era Ionuţ Negoiţă.

„Este o firmă de pază cu care am avut contract pentru paza de la Săfitca! Vom vedea ce va fi. Dacă s-a ajuns la tribunal, trebuie să vedem ce vom face. Avem și noi un avocat și ce o sp fie. Așa se procedează. Cu spaniolii? Dacă nu știți dumneavoastră, noi de unde să știm?Așteptăm, vedem și sperăm să fie bine”, a declarat Constantin Efitmescu, președintele Consililui de Administrație de la Dinamo și directorul general interimar, pentru GSP.ro.

Recomandări
  • Peluza Cătălin Hîldan, anunţ categoric după ce s-a cerut insolvenţa clubului
  • Ce au transmis fanii-acţionari ai lui Dinamo

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și