Închide meniul

Performanţă uriaşă pentru Olimpiu Moruţan! E cel mai bun pasator U23 din Europa. A eclipsat staruri ca Jadon Sancho şi Marcus Rashford

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2021, 15:01

Reclamă
Performanţă uriaşă pentru Olimpiu Moruţan! E cel mai bun pasator U23 din Europa. A eclipsat staruri ca Jadon Sancho şi Marcus Rashford

Hepta

Olimpiu Moruțan e cel mai bun pasator U23 din Europa

Olimpiu Moruţan e cel mai bun pasator U23 din Europa, conform unei statistici realizate de cei de la Transfermarkt. Topul reuneşte cei mai bun pasatori din primele Ligi din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform sursei citate, Olimpiu Moruţan a reuşit sezonul trecut să dea 15 pase de gol. Pe locul 2 în acest top se află David Hrncar, de la ViOn Zlate Moravce-Vrable, cu 13 pase decisive. Locul 3 este împărţit de vedetele Jadon Sancho (21 de ani) şi Moussa Diaby (21 de ani), ambii cu câte 12 assisturi.

Starul lui Manchester United, Marcus Rashford, apare şi el în top cu 11 pase decisive.

Olimpiu Moruţan e cel mai bun pasator U23 din Europa! A dezvăluit unde ar vrea să joace

Mijlocaşul FCSB a anunţat la ce club din afară şi-ar dori să se transfere.

Reclamă
Reclamă

Galatasaray, echipă care şi-a manifestat interesul pentru „perla” roş-albaştrilor, este clubul pentru care ar vrea să evolueze internaţionalul român.

Galatasaray, cu ochii pe Olimpiu Moruţan

Gigi Becali poate da un nou tun financiar. Olimpiu Moruţan (22 ani) este dorit de Galatasaray, care vrea să îl transfere vara aceasta.

Turcii au mai fost interesaţi de mijlocaşul FCSB, însă nu au făcut nicio ofertă. Totuşi, se pare că gruparea din Istanbul este dispusă să înceapă negocierile cu Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera cere 12 milioane de euro pentru „perla” sa, însă galben-roşii nu sunt dispuşi să achite suma şi cer o reducere, anunţă RixoSport.

Reclamă

Sursa citată scrie că „Fatih Terim l-a pus în capul listei de transferuri pe mijlocaş”, care a fost urmărit de turci de mai bine de un an.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și