Închide meniul

„Perlele” de milioane de euro ale lui Becali, antrenament spartan pe zăpadă. Toni Petrea nu a avut milă de jucători: „Zăpada nu ne poate opri!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2022, 12:57

„Perlele de milioane de euro ale lui Becali, antrenament spartan pe zăpadă. Toni Petrea nu a avut milă de jucători: „Zăpada nu ne poate opri!

Antrenament pe zăpadă la FCSB

Captură Youtube FCSB

FCSB visează la o revenire de senzaţie în a doua parte a campionatului şi să o prindă din urmă pe campioana CFR Cluj. FCSB a terminat anul pe locul al doilea, la 10 puncte în spatele ardelenilor. Jucătorii celor de la FCSB sunt gata de orice sacrificiu pentru primul titlu după 7 ani. Au tras tare la antrenamentul pe care care l-au făcut pe zăpadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea i-a scos la antrenament pe un teren acoperit de zăpadă. Mai mult, de luni, jucătorii vor fi nevoiţi să rămână în baza de la Berceni, scrie gsp.ro.

„Perlele” de milioane de euro ale lui Becali, antrenament spartan pe zăpadă

Citește și:

FCSB a anunțat jucătorii cu care a început cantonamentul de iarnă

FCSB a început pregătirea de iarnă pentru ultimele meciuri din sezonul regulat al Ligii 1. Vicecampioana a anunțat un lot de 30 de jucători care se vor antrena sub comanda lui Toni Petrea la baza din Berceni. Spre deosebire de rivalele sale, FCSB a ales să rămână în România pentru pregătirea de iarnă din acest an. Roș-albaștrii se vor antrena la baza din Berceni, acolo unde Gigi Becali s-a lăudat că creat cele mai bune condiții.

De cantonament n-au scăpat vedetele Florin Tănase, Florinel Coman și Octavian Popescu. Pe lângă jucătorii care deja făceau parte din lotul de Liga 1, au fost convocați și tinerii Alexandru Maxim (2007), Matei Tănasă (2005) și Andrei Tănasă (2002).

Reclamă
Sursa: Facebook FCSB

Alexandru Maxim, „Courtois de România”

Mihai Stoica a vorbit la superlativ despre Alexandru Maxim, portarul de 14 ani de la FCSB care a atras toate privirile la vizita medicală. Mihai Stoica îl compară deja cu starul lui Real Madrid, Thibaut Courtois. Alexandru Maxim de la FCSB nu are nicio legătură cu mijlocaşul naţionalei României şi al celor de la Gaziantep. Mihai Stoica crede că tânărul portar va avea un viitor strălucitor. La doar 14 ani, Alexandru Maxim de la FCSB impresionează prin înălţimea pe care o are.

Eu am spus că avem un portar, Alex Maxim, care are peste 1.90m. Am văzut în presă că s-a scris că ar avea 1.88m. Azi, când l-am văzut în cantonament, l-am întrebat: „Băi, Courtois, ce înălțime ai?” 1.99m! Nu este amotric. O să auzim de el. Am avut un Alexandru Maxim (n.r – actualul mijlocaș de la Gaziantep), dar ăsta va fi mai mare”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și