Închide meniul

Petrescu face curățenie la CFR! Nu mai e cale de întors! „Nu este dorit de antrenor!” Vedeta care va pleca de la CFR Cluj

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2021, 9:05

Reclamă
Petrescu face curățenie la CFR! Nu mai e cale de întors! „Nu este dorit de antrenor! Vedeta care va pleca de la CFR Cluj

Dan Petrescu a câștigat trei titluri cu CFR Cluj

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Petrescu face curățenie la CFR, iar primul nume mare de care nu vrea să mai audă este chiar Alexandru Chipciu. Informația a fost confirmată de Victor Becali, impresarul jucătorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu face curățenie la CFR

Chipciu era jucătorul cu cel mai mare salariu de la CFR Cluj. Din informațiile AS.ro, mijlocașul vrea toți banii pentru a pleca și își va depune chiar și memoriu.

„Nu este dorit de Dan Petrescu. Jucătorii, peste tot în lume, trebuie să fie jucători, ei nu trebuie să fie de partea cuiva, ci a clubului care te plătește.

Clubul are un proprietar, un conducător, un antrenor, care se mai schimbă. Nu trebuie să fii într-o tabără. Nu vi le pot spune pe toate. A venit Petrescu”, a declarat Victor Becali pentru Digi Sport.

Trei vedete vor pleca de la CFR

Pe lângă Chipciu, pe lista neagră a celor de la CFR se mai numără și Latovlevici, dar și Arlauskis. Cei trei au fost excluși din lot de Neluțu Varga, înainte de meciul cu FCSB, așa cum AS.ro v-a anunțat în exclusivitate.

Reclamă

Varga i-a „executat” pe Alexandru Chipciu, Iasmin Latovlevici și Giedrius Arlauskis. Cei trei au fost scoși din lot de patronul campioanei. Aceștia au fost acuzați că sunt oamenii lui Marian Copilu, fostul președinte al clubului, dar și a fostului antrenor, Marius Șumudică.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și