Închide meniul

Petrolul – Dunărea Călărași 4-1. „Lupii gabeni”, 11 victorii la rând în Liga 2. Reacția lui Nicolae Constantin

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 noiembrie 2021, 15:28

Petrolul – Dunărea Călărași 4-1. „Lupii gabeni, 11 victorii la rând în Liga 2. Reacția lui Nicolae Constantin

Petrolul - Dunărea 4-1

GEORGE FLUSTER / MEDIAFAX FOTO

Petrolul a deschis scorul încă din minutul 7, prin albanezul Armando Vajushi, din penalty. Dunărea a egalat în minutul 16, prin căpitanul Alexandru Stoica, după o gafă în apărarea ploieștenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul – Dunărea Călărași 4-1

Doar patru minute s-au bucurat însă oaspeții de golul egalizator. Vajushi a făcut „dubla” dintr-un penalty pe care tot el l-a scos.

După pauză, Petrolul a mai lovit de două ori, prin Ibrahim Diarra și Mario Bratu. „Lupii galbeni” au avut și un gol anulat pentru un ofsaid la Cebotaru.

Până la finalul meciului putea marca și japonezul Takayuki Seto, care a trimis balonul mult peste poartă din situație de unu versus unu cu portarul advers.

Nicolae Constantin: „E o perioadă frumoasă!”

Victoria cu Dunărea Călărași a fost a 11-a consecutivă pentru Petrolul în acest sezon al Ligii 2. Nicolae Constantin vrea să extindă seria impresionantă.

Reclamă

„Greșeli vor fi și le fac și echipele mari. Nu stau să comentez prea mult pe seama greșelilor. Ne ajută și lucrurile aste mai puțin bune și să le evităm pe viitor.

Am greșit, n-a fost meci fără greșeală, în multe momente am avut noroc. Avem două săptămâni liniștite. Așteptăm a 12-a victorie. E o perioadă interesantă și frumoasă, sunt meciuri bune, meciuri tari, care aduc emoții. Le așteptăm din poziția de lider, ăsta e un lucru bun. Toți au jucat bine, n-aș putea să scot doar pe unul în evidență”, a spus Nicolae Constantin, la finalul meciului.

Petrolul e lider în Liga 2, cu 36 de puncte, la 8 lungimi în fața lui Hermannstadt, ocupanta poziției secunde, care are un meci mai puțin disputat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Petrolul – Dunărea Călărași 4-1
  • „Lupii gabeni”, 11 victorii la rând în Liga 2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene Vezi toate știrile
Citește și