Închide meniul

Piscitelli a dat cărţile pe faţă! De ce a plecat de la Dinamo şi ce spune de un transfer la FCSB

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 12 iulie 2020, 19:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Piscitelli a dat cărţile pe faţă! De ce a plecat de la Dinamo şi ce spune de un transfer la FCSB

Profimedia

Riccardo Piscitelli a plecat de la Dinamo

Piscitelli îi linişteşte pe fanii celor de la Dinamo şi le transmite că nu ar merge niciodată la FCSB. Portarul susţine că are oferte din Serie A şi Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu aş merge la FCSB, pentru că odată ce am reziliat cu Dinamo nu aş putea merge la altă echipă din România. N-am plecat pentru a schimba clubul, am plecat pentru că situaţia de la Dinamo era foarte grea. 

Am câteva propuneri din Serie A şi Serie B, vreau să iau o decizie avantajoasă pentru cariera mea. Încă aştept să văd şi ce vrea Dinamo să facă cu mine si o să văd care-i cea mai bună variantă", a spus Piscitelli.

Piscitelli: "Nu ştiam ce se va întâmpla cu clubul"

"A fost greu să rup contractul. A fost prima oară în cariera mea când n-am fost plătit. Am trimis o adresă în decembrie, dar aşa a fost mereu cu mine şi cu alţi jucători. Românii au o situaţie alternativă de a controla situaţia. Eu am făcut o alegere de business. În viaţă, nu trebuie să faci numai ce simţi, ci trebuie să urmăreşti ce e cel mai bine pentru tine. Dar nu e vorba numai de bani, e vorba de situaţia generală, nu stiam ce se va întâmpla cu clubul, mai ales că în fiecare zi apare câte ceva nou. E incredibil! Am ajuns într-un punct în care mi-am zis că e destul. 

Nu mă aşteptam să îmi facă o nouă ofertă, după ce le-am zis că vreau să plec. Dar am făcut şi eu o contraofertă şi aştept să văd ce se va întâmpla. Acum vreau să îmi văd familia, pentru că nu i-am mai văzut de 6 luni. M-aş întoarce la Dinamo, mă simt foarte bine aici, am şi prieteni. Fabbrini şi Montini au încercat în fiecare zi să mă convingă să rămân, dar decizia o iau în baza a ce considerăm eu şi familia mea", a declarat Piscitelli la sport.ro.

Reclamă

Dinamo a rămas fără Piscitelli

Mihalcea susţine că nu a ştiut nimic despre plecare lui Piscitelli şi a aflat acest lucru chiar înaintea unui antrenament.

"După ce că nu suntem mulţi, ne mai pleacă săptămânal şi câte un jucător. Cu un minut înainte de antrenament m-am trezit că lipseşte. Nu mai vrea să stea. Oricum, nu a fost de el azi, pentru că a apărat Straton", a mai spus Mihalcea.
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • 26 de ani are Piscitelli.
  • Piscitelli a pelcat de la Dinamo
  • Mihalcea nu ştia de plecarea lui Piscitelli

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și