Închide meniul

Planic nu mai ajunge la Craiova. Anunțul de ultimă oră: "Nu fac afaceri cu Mihai Rotaru"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 aprilie 2020, 10:56

Planic nu mai ajunge la Craiova. Anunțul de ultimă oră: "Nu fac afaceri cu Mihai Rotaru"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Bogdan Planic a fost trimis în șomaj tehnic de Gigi Becali

Bogdan Planic a căzut în dizgrația lui Gigi Becali la FCSB, fundașul fiind unul dintre jucătorii care nu au acceptat înjumătățirea salariului. De altfel, Planic a fost trimis în șomaj tehnic de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Încercând să profite de situația tensionată dintre Becali și Planic, Craiova a încercat să îl transfere.

"Eu nu fac afaceri cu Mihai Rotaru Vă rog mult să nu mai scrieți despre transferul lui Planic la Craiova, să nu mai luați în serios subiectul acesta!”, a fost mesajul tranșant a lui Zvonko Milojkovic pentru Gazetă.

Bogdan Planic, dorit de două echipe din Turcia

Gigi Becali vrea să scape de Bogdan Planic, iar două puteri din Turcia, Fenerbahce și Beșiktaș, luptă pentru transferul sârbului căzut în dizgrația patronului de la FCSB.

Planic a fost trimis în șomaj de Gigi Becali, după ce a refuzat ca salariul să-i fie redus cu 50%. Sârbul ajungea în 2017 la FCSB de la Vojvodina, iar atunci Gigi Becali plătea 300.000 de euro pentru el, chiar dacă valora 600.000 de euro, conform transfermarkt. Cota lui s-a triplat între timp, ajungând la 1.8 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” Vezi toate știrile
Citește și