Închide meniul

Planic, visul interzis al oltenilor. Rotaru a fost aproape de o gafă uriașă: "A fost o lipsă de profesionalism din partea noastră"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 mai 2020, 9:44

Planic, visul interzis al oltenilor. Rotaru a fost aproape de o gafă uriașă: "A fost o lipsă de profesionalism din partea noastră"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Bogdan Planic a fost dorit de Craiova

Mihai Rotaru spune că fundașul sârb nu ar fi putut fi legitimat pentru că este extracomunitar, iar acest loc este ocupat de Cosic. Patronul FCSB a spus că îl vinde pe Planic pentru 500.000 de euro. Sârbul are oferte și din străinătate. Fenerbahce și rușii de la Ural îl vor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu putem în primul rând să îl folosim pe Planic, pentru că postul de extracomunitar este ocupat de Cosic. Nu putem. Dar nu a fost o discuţie, a fost o întrebare, ni s-au cerut nişte bani, după aceea ne-am dat seama că nu putem. A fost o lipsă de profesionalism din partea noastră. Ne-am dat seama că nu putem să îl legitimăm şi s-a stopat orice discuţie. Nu am discutat cu impresarul lui, nu am discutat cu jucătorul, a fost la nivel de cluburi. Am zis, dacă ar fi să îl luăm pe Planic, ce înseamnă? Ni s-a spus, după care am revenit noi şi am spus că nu avem cum să îl luăm, pentru că nu avem loc de extracomunitar", a spus Mihai Rotaru la Telekom Sport.

Bogdan Planic, trimis în șomaj tehnic de Gigi Becali

Bogdan Planic a fost trimis în șomaj de Gigi Becali, după ce a refuzat ca salariul să-i fie redus cu 50%. Jucătorul vrea acum să dea în judecată clubul, la fel cum intenționează s-o facă și Adi Popa și Alexandru Stan.

Bogdan Planic ajungea în 2017 la FCSB de la Vojvodina, iar atunci Gigi Becali plătea 300.000 de euro pentru el, chiar dacă valora 600.000 de euro, conform transfermarkt. Cota lui s-a triplat între timp, ajungând la 1.8 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și