Închide meniul

Planul ascuns al lui Gigi Becali! Motivul pentru care patronul FCSB l-a făcut praf pe Edi Iordănescu: „Asta-i tactica mea, stai să atrag atenţia”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2021, 17:49

Planul ascuns al lui Gigi Becali! Motivul pentru care patronul FCSB l-a făcut praf pe Edi Iordănescu: „Asta-i tactica mea, stai să atrag atenţia

Gigi Becali, noi precizări după atacurile din ultimele zile

Profimedia

Gigi Becali i-a dat un ultimatum lui Edi Iordănescu. Acesta trebuie să îmbunătăţească jocul echipei. De furia patronului nu au scăpat nici jucătorii, însă Becali spune că toate aceste atacuri sunt menite să îi trezească la realitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul pentru care Gigi Becali l-a făcut praf pe Edi Iordănescu

Şi dacă spun, măcar se trezesc jucătorii. Asta-i tactica mea, stai să atrag atenţia. Am tăcut. Poate aud jucătorii, măcar asta. Nu mi-e frică. Îmi închide mie Edi gura vreodată. Îi dau 500.000 şi gata, nu mai pot eu de 500.000 de euro. Tot ce vreau eu fac, nu s-a născut ăla care să îmi închidă mie gura„, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali continuă atacurile la adresa lui Edi Iordănescu: „Nu jucăm nimic! Deocamdată Edi nu a realizat nimic”

Gigi Becali continuă atacurile la adresa lui Edi Iordănescu. Finanţatorul de la FCSB susţine că antrenorul nu a arătat încă nimic. A venit la echipă când diferenţa faţă de CFR Cluj era de şapte puncte. Acum, după 10 etape, distanţa s-a mărit la opt puncte.

„Nu am de ce să mă împac? M-am certat eu cu Edi? Eu am spus nişte lucruri care s-au întâmplat. Nu jucăm nimic, nu am jucat nimic. Eu nu pot să fiu fals. Eu încă am încredere în el, astfel plăteam clauza şi asta era. El slujeşte, primeşte bani pentru ce face, nu munceşte gratis. Nu mai e mult.

Vom trage linie, dacă ia campionatul, treci, tată, să facem alt contract şi bravo ţie, uite că am fost eu nebun. Nu se pune problema să plece în iarnă. Trebuie să spunem adevărul, deocamdată nu a realizat nimic. A venit când erau atâtea puncte şi atâtea puncte are după un tur. Hai să vedem după retur, are timp să se impună.

Reclamă

Nu e atac, nu îmi place jocul. Nu îl atac pe Edi, nu mi-e frică de clauză, iau contractul ăla şi fac ceva pe el. El a scris acolo ce a vrut, nici măcar nu am citit contractul. Scrie ce vrei tu. Critic când vreau eu şi pe el îl critic. Eu spun adevărul, ce se întâmplă”, a spus Becali.

Citește și:

Jucătorii de la FCSB, atașați de Edi Iordănescu

Ieșirile lui Becali i-au speriat pe jucătorii de la FCSB care sunt foarte atașați de noul tehnician al echipei. Din informațiile AS.ro, fotbaliștii vicecampioanei se temeau de faptul că Iordănescu jr. se va supăra și va pleca de la FCSB, iar ei se vor întoarce la ce se întâmpla în trecut, când Gigi Becali decidea totul la echipă.

Tănase și colegii săi au fost extrem de deranjați de criticile patronului și sunt mulțumiți de ce au realizat cu Iordănescu, în condițiile în care echipa a fost lovită de COVID-19 și de accidentări. Majoritatea jucătorilor nu se puteau pregăti din cauza virsului, iar echipa a fost nevoită să dispute trei jocuri într-o săptămână.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și