Închide meniul

Poli Iași a transferat de la CFR Cluj! Moldovenii forțează promovarea în Liga 1

Sebastian Cristian Publicat: 24 ianuarie 2023, 15:48

Poli Iași a transferat de la CFR Cluj! Moldovenii forțează promovarea în Liga 1

Poli Iași forțează promovarea în Liga 1! Moldovenii au transferat de la CFR Cluj

Cătălin Itu în tricoul lui CFR Cluj / Profimedia

  • Poli Iași a transferat de la CFR Cluj! Moldovenii forțează promovarea în Liga 1

Poli Iași a transferat de la CFR Cluj! Moldovenii forțează promovarea în Liga 1 și l-au adus pe Cătălin Itu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două cluburi au ajuns la un acord, iar Cătălin Itu va încerca să-i ajute pe moldoveni să promoveze în Liga 1

Poli Iași a transferat de la CFR Cluj! Moldovenii forțează promovarea în Liga 1

Mijlocașul de 23 de ani a strâns 61 de meciuri în tricoul campioanei României. Itu a jucat și pentru Dinamo, fiind împrumutat pentru o scurtă perioadă la clubul din Ștefan cel Mare.

Reclamă

Poli Iași ocupă locul secund în Liga 2 și luptă pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Cătălin Itu va fi antrenat de Leo Grozavu la Iași și are o misiune clară: să-i ajute pe moldoveni în play-off-ul din Liga 2.

Reclamă

Cum s-a făcut transferul noului star de la CFR Cluj: „L-au dorit echipe din campionate puternice!” Detalii despre mutarea inspirată a lui Dan Petrescu

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a dezvăluit cum s-a făcut transferul lui Ermal Krasniqi, noul star al ardelenilor.

Ermal Krasniqi a avut parte de un debut de vis la CFR Cluj. Kosovarul a înscris și a oferit o pasă de gol în victoria categorică a CFR-ului în fața celor de la Farul, scor 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialul campionilor a explicat că Dan Petrescu a insistat pentru această mutare, iar transferul s-a realizat pentru că ardelenii s-au mișcat repede.

„Dan Petrescu l-a dorit după ce l-a văzut în primul joc, de fapt dinainte de primul meci, Dan Petrescu studiind adversarul, pe cei de la Ballkani. L-am avut în vedere, am aflat că urmează să fie în ultimele șase luni de contract. Când am ajuns, am luat legătura cu clubul din Kosovo, i-am informat că urmează să negociem cu jucătorul, i-am scris impresarului și am semnat cu jucătorul.

După ce am semnat, am aflat că s-au trezit și alte echipe, că și l-ar dori, din campionate puternice, doar că noi am fost mai rapizi. Jucătorul și-a dorit, după ce a jucat meciul retur la Cluj, văzând orașul, stadionul, atmosfera, și-a dorit să vină la noi, asta spune foarte multe.

Am semnat cu el, trebuia să îl avem din vară, dar am ajuns la o înțelegere cu clubul, acum face parte din lot. A avut un debut bun, dar nu aș dori să vorbesc doar despre un singur jucător.

CFR Cluj începe să producă, are jucători urmăriți de cluburi foarte importante. În această iarnă vor mai veni 5 jucători, pe aceeași rețetă ca a lui Yeboah. Sunt convins că vor ajunge la cluburi importante”, a declarat Cristi Balaj pentru sport.ro.

 

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 14:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT 10:53 „A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!” 10:48 Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu şi-au aflat adversarele de la Cupa Mondială Macao 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
CFR Cluj - FCSB LIVE TEXT (21:00)
Liga 1 • 9:55
CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile
"Se implică Dan Petrescu?" Francisc Dican a dat răspunsul pe loc.
Liga 1 • 13 apr., 23:03
„Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj
Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: "Mă întorc ca acasă"! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga!
Liga 1 • 13 apr., 21:49
Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: „Mă întorc ca acasă”! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga!
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj
Liga 1 • 13 apr., 17:27
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul
CCA, delegare controversată la CFR Cluj - FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia
Liga 1 • 13 apr., 11:21
CCA, delegare controversată la CFR Cluj – FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia