Închide meniul

Poli Iaşi – CFR Cluj 0-2. Victorie clară a campioanei la revenirea lui Edi Iordănescu! Dublă reușită de Ciprian Deac

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2020, 15:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Poli Iaşi – CFR Cluj 0-2. Victorie clară a campioanei la revenirea lui Edi Iordănescu! Dublă reușită de Ciprian Deac

Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

CFR Cluj s-a impus cu 2-0 în fața lui Poli Iași la revenirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică

Ardelenii au controlat mare parte a jocului, iar singura emoție pentru poarta lui Bălgrădean a fost la ocazia lui Andrei Cristea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golul 2 a fost unul controversat, Păun reușind să marcheze din acțiune, dar arbitrul a anulat reușita pentru fault la Debeljuh, iar Deac a făcut dubla din penalty.

CFR așteaptă acum duelul cu FCSB de săptămâna viitoare, în disputa de pe podiumul Ligii 1, dar mai întâi are meciul decisiv cu Young Boys Berna din Europa League, care se dispută joi.

Min. 90: S-a terminat meciul de la Iași.

Min. 78: GOOOLLL CFR Cluj! Ciprian Deac face dubla din penalty.

Reclamă

Min. 76: Păun reușește să înscrie, dar golul este anulat de arbitru care fluieră penalty după un fault anterior la Debeljuh.

Min. 72: Ciprian Deac trece din nou pe lângă gol, dar Poli Iași are noroc.

Min. 63: Andrei Cristea are cea mai importantă ocazie a lui Poli Iași, dar goalkeeper-ul Clujului este din nou la post.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 53: Calcan este angajat în fața porții, dar Bălgrădean reține fără probleme.

Min. 46: A început a doua repriză în Copou.

Min. 45+1: Arbitrul pune punct primei reprize.

Min 33: Ocazie mare pentru CFR! Rondon lovește cu capul, dar mingea lovește bara.

Min. 32: Daniel Pancu face două schimbări: Ies Cabral și Angiulli și intră Cristea și Bușu

Min. 14: GOOOLLL CFR Cluj! Deac deschide scorul după o bâlbâială în careul ieșenilor.

Update 18:30: A început meciul.

Reclamă

"Am identificat și lucruri care nu au funcționat în ultima perioadă, care trebuie corectate și clar, ca orice antrenor care are propria lui filosofie și cred că sunt un antrenor definit ca și stil de lucru și filosofie, să aducem elemente noi, ca echipa să devină una și mai puternică și mai competitivă

E vorba de latura mentală, unde trebuie intervenit. Băieții trebuie să-și găsească entuziasmul, energia și să fim suficient de maturi și să întoarcem situația. Cred că experiența pe care o au mă transformă într-un antrenor care nu ia decizii în urma emoțiilor sau afecțiunilor din trecut. Le-am pus în urmă, faptul că m-am întors înseamnă un mesaj clar din partea clubului, pentru opinia publică", a spus Edi Iordănescu, pentru site-ul clubului.

Poli Iaşi – CFR Cluj. Daniel Pancu vrea să bată din nou campioana

Pancu şi Poli Iaşi au produs "cutremurul" la CFR. După eliminarea campioanei din Cupa României, Dan Petrescu a plecat din Gruia.

"Sunt foarte bine organizaţi defensiv. În acest moment suferă în ofensivă, pentru că nu marchează goluri. Eu, unul, mă aştept la un meci mult mai complicat decât a fost cel de la Cluj. O echipă cu experienţă, cu jucători cu mult orgoliu, e echipa campioană, până la urmă, şi probabil că vor avea şi un antrenor nou pe bancă până la meciul de duminică. 

Ar fi fost un lucru bun dacă ar fi rămas fără antrenor duminică. Aşa, cu noul antrenor, întotdeauna ştiţi foarte bine şi statistica o spune, echipa reacţionează într-un fel. Noi ne vom prezenta la fel, fără complexe, o echipă muncitoare, unită, cum am demonstrat-o în ultimele două jocuri”, a spus Pancu.

Poli Iaşi – CFR Cluj. Echipele de start

Poli Iași (4-3-3): Bosz – Onea, Mihalache, Angiulli, Baxevanos, Cabral – Breeveld, Passaglia, Iridondo, Stan, Calcan

CFR (4-3-3): Bălgrădean – Susic, Ciobotariu, Burcă, Camora – Deac, Djokovic, Soares – Chipciu, Rondon, Costache

Recomandări
  • Poli Iași - CFR Cluj 0-2
  • Revenire cu succes pentru Edi Iordănescu pe banca ardelenilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și