Închide meniul

Poli Iaşi – Dinamo 1-2 | Prime de 15.000 de euro pentru câinii roşii din partea ultraşilor-acţionari. "Banii au părăsit conturile DDB"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 mai 2021, 15:51 / Actualizat: 24 iunie 2022, 11:26

Poli Iaşi – Dinamo 1-2 | Prime de 15.000 de euro pentru câinii roşii din partea ultraşilor-acţionari. "Banii au părăsit conturile DDB"

Hepta

Poli Iaşi - Dinamo 1-2. Jucătorii lui Dinamo au primit prime

“Cu 3 victorii la rând, Dinamo a ieşit din zona critică a retrogradării. Lupta însă nu s-a încheiat, suntem doar pe drumul cel bun şi avem astfel câteva momente de linişte, în care să ne continuăm treaba!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poli Iaşi – Dinamo 1-2 | Prime de la fani pentru jucătorii lui Dinamo

– În această dimineaţă, banii promişi jucătorilor ca bonus pentru o victorie cu Iaşi au părăsit conturile DDB. Tot ce promitem, livrăm!

– Echipa s-a întors la Bucureşti cu avionul şi a intrat în programul stabilit de staff pentru meciul cu Hermannstadt.

Ne îndreptăm cu paşi repezi înspre ziua în care ne vom sărbători clubul. Este cadoul pe care ni l-am făcut nouă înşine, practic, pentru că fără implicarea noastră Dinamo ar fi fost acum (doar) istorie!”, se arată pe pagina de Facebook Peluza Cătălin-Hîldan Dinamo.

Poli Iaşi – Dinamo 1-2 | Prime de 15.000 de euro pentru câinii roşii

Dinamo a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii 1. Pentru dinamovişti a fost al treilea succes consecutiv, după 2-0 cu FC Voluntari şi 2-1 cu FC Viitorul.

Reclamă

Jucătorii dinamovişti au avut şi la această partidă, la fel ca la meciul cu FC Viitorul, promisă din partea suporterilor acţionari o primă de victorie de 15.000 de euro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și