Închide meniul

Poli Iaşi – Voluntari 2-1. Rednic, gură de aer în lupta pentru salvarea la retrogradare

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 30 iulie 2020, 17:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Poli Iaşi – Voluntari 2-1. Rednic, gură de aer în lupta pentru salvarea la retrogradare

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Mircea Rednic este antrenorul celor de la Iaşi

Gazdele s-au văzut conduse încă din minutul 31, prin golul lui Căpăţână, dar au revenit în joc prin reuita lui Cabral, din minutul 42.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golul victoriei a venit în repriza secundă, mai precis în minutul 74. Omoh a fost cel care a păstrat cele trei puncte în Copou.

Poli Iaşi – Voluntari 2-1

Min. 94: Final de meci.

Min 74. Michael Omoh o duce pe Poli Iaşi în avantaj. Nigerianul a făcut şah mat defensiva adversă şi l-a învins pe Cojocaru. Iniţial, atacantul lui Rednic a părut că şi-a faultat un adversar, dar arbitrul nu a intervenit.

Min. 46: A început repriza secundă.

Reclamă

Min. 45: Pauză în Copou. Poli Iaşi este la egalitate cu FC Voluntari, 1-1.

Min. 42: Goool Poli Iaşi! Rodny Cabral înscrie un gol norocos. Mingea centrată de fundaşul Iaşiului este deviată şi ajunge în poartă. Cojocaru nu a putut interveni!

Min. 31: Goool Voluntari! Căpăţână deschide scorul cu un şut superb de la marginea careului de 16 metri.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul.

Poli Iaşi – Voluntari: Echipele de start

Poli Iași: Axinte – Lopes Cabral, Klimavicius, Frăsinescu, Onea – Grădinaru, Mihalache, Passaglia, Popadiuc – Omoh, Luckassen

Rezerve: Chacana, Fomba, An.Cristea, De Iriondo, I.Cristea, Șerban, Longher, Zaharia, Caparco

FC Voluntari: Cojocaru – Struna, Pașcanu, Armaș, Al.Vlad  – Căpățînă, Gorobsov, De Lucas – I.Gheorghe, Tudorie, Mățan

Rezerve: Mitrev, Belu, Kocic, Achim, Borțoneanu, Eric, D. Benzar, Țiră, Varzim Miranda

Recomandări
  • Poli Iaşi - Voluntari 2-1
  • Formaţia lui Rednic se află pe loc de baraj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și