Închide meniul

Potop de ironii din partea fanilor, după ce Achim a fost prezentat oficial de FCSB: „Peste o lună: ‘Multumim, Florin Achim!'” / „Când îl dă afară?!” / „Are kilometrajul dat peste cap!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2022, 18:16

Potop de ironii din partea fanilor, după ce Achim a fost prezentat oficial de FCSB: „Peste o lună: Multumim, Florin Achim!' / „Când îl dă afară?! / „Are kilometrajul dat peste cap!

Florin Achim a fost prezentat oficial de FCSB

Facebook FCSB

Florin Achim s-a ales cu o avalanşă de ironii, după ce a semnat cu FCSB. Fanii nu cred că Achim va avea viaţă lungă la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potop de ironii din partea fanilor, după ce Achim a fost prezentat oficial de FCSB

Peste o lună: ‘Multumim, Florin Achim!‘”, „Ăsta are kilometrajul dat peste cap„, „Este zugrav, că fotbalist nu pare„, „Când îl dă afară?!” sau „Seamănă mai mult a ospătar” sunt câteva dintre ironiile fanilor.

OFICIAL! Florin Achim a fost prezentat de FCSB

FCSB l-a prezentat joi pe Florin Achim, fundaşul adus de Gigi Becali să îl scoată din prima echipă pe Valentin Creţu. Achim va purta numărul 21.

Bine ai venit, Florin Achim! Fundașul în vârstă de 30 de ani a semnat joi contractul și va purta tricoul cu numărul 21. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!
 
Florin Achim este un jucător născut la 16 iulie 1991, în Baia Mare. Acesta a început fotbalul la Minaur Baia Mare și a trecut, de-a lungul carierei, pe la FC Maramureș, Astra 2 Ploiești, Săgeata Năvodari, Universitatea Cluj, Hapoel Petah Tikva (Israel), Bregalnica Stip (Macedonia de Nord), Hapoel Ramat haSharon (Israel), Olimpia Satu Mare și Academica Clinceni. Pentru ultima echipă a evoluat de 128 de ori, reușind 4 goluri și 5 pase de gol„, a anunţat FCSB pe reţelele de socializare.
Citește și:

Gigi Becali a anunţat transferul lui Achim imediat după Academica Clinceni – FCSB 0-3

Gigi Becali a anunţat transferul lui Florin Achim, fundaş ce s-a despărţit de Academica Clinceni. Vali Creţu va fi out din echipă.„L-am luat pe Achim ca să nu mai primim niciun autogol. Să vadă Creţu cum e presiunea de pe bancă. Pe Haruţ l-am dat ca să pot să îl iau pe Edjooma. Eu îi spun Boodjema. Poate juca şi Ovidiu Popescu fundaş dreapta ca să nu luăm autogol. Şi azi am fost aproape să luăm autogol de la Creţu„, a anunţat Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Valentin Creţu

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Valentin Creţu, după ce FCSB a obţinut doar un egal cu FC U Craiova 1948. „Crețu iar ne-a curățat. Vreau să găsim un fundaș dreapta. Am vorbit cu Meme să căutăm un fundaș. Ne-am dat două autogoluri, Crețu a dat un autogol și Vlad a dat un autogol”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și