Închide meniul

Preferatul lui Gigi Becali are probleme grave de sănătate: „Nu a putut să stea nici în picioare, a vomitat toată noaptea!” Situaţie incredibilă: „Foarte nasol!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 septembrie 2021, 21:44

Preferatul lui Gigi Becali are probleme grave de sănătate: „Nu a putut să stea nici în picioare, a vomitat toată noaptea! Situaţie incredibilă: „Foarte nasol!

David Miculescu a refuzat America. A fost dorit și de Gigi Becali la FCSB

CIPRIAN PETCUT / MEDIAFAX FOTO

David Miculescu a făcut toxiinfecţie alimentară

UTA Arad a remizat cu Sepsi în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, scor 0-0. La final, Laszlo Balint a anunţat motivul pentru care David Miculescu nu a făcut deplasarea. Tânărul atacant a făcut toxiinfecţie alimentară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A făcut o toxiinfecţie alimentară destul de serioasă, nu a putut să stea nici în picioare, a vomitat toată noaptea. Este dezihidrat maxim. Foarte nasol. Este serioasă treaba. Nici deplasarea nu a putut s-o facă până aici. Totul după ce a cinat la un restaurant din Arad. Noi încercăm să îl recuperăm, vom vedea starea lui în următoarele zile”, a spus Laszlo Balint.

David Miculescu, departe de FCSB

Lovitură încasată de Gigi Becali. Unul dintre favoriţii acestuia nu are şanse să ajungă prea curând la FCSB. Urmaşul lui Dennis Man, David Miculescu de la UTA e blocat de către şefii arădenilor. Latifundiarul din Pipera mai are de aşteptat până să-şi îndeplinească visul.

Gigi Becali i-a readus la FCSB pe Constantin Budescu şi pe Claudiu Keşeru, dar nu ar fi vrut să se oprească aici. L-a ţintit şi pe noul copil-minune al Aradului, David Miculescu.

Laszlo Balint spune că UTA nu va renunța la David Miculescu decât în cazul unei oferte de nerefuzat. Este o decizie luată de conducerea clubului, care îl consideră pe atacant un pilon important al proiectului de la Arad.

Reclamă

”David a început foarte bine acest sezon, este un jucător tânăr, cu calități certe. A fost interes, probabil încă mai există, dar el are un contract solid. Din ce am înțeles de la conducere, nu va fi cedat ușor, pentru că este un jucător important pentru clubul nostru”, a declarat Laszlo Balint, conform digisport.ro.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și