Închide meniul

Previziuni sumbre pentru Dinamo! Un fost campion din Ștefan cel Mare anunță dezastrul: "Anul ăsta n-o mai salvează nimeni"

Alexandru Ivan Publicat: 12 aprilie 2021, 17:52

Previziuni sumbre pentru Dinamo! Un fost campion din Ștefan cel Mare anunță dezastrul: "Anul ăsta n-o mai salvează nimeni"

Hepta

Previziuni sumbre pentru Dinamo

  • Dinamo, sezon dezastruos
  • Un fost campion crede că Dinamo va retrograda

Dinamo a ajuns pe locul 14 în clasament. După victoria lui Poli Iași în fața lui Hermannstadt, "câinii" au numai două puncte peste codașa Ligii 1. Lucian Goian, campion cu Dinamo în 2007, crede că fosta lui echipă este condamnată la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Goian: "Anul ăsta n-o mai salvează nimeni pe Dinamo"

Goian i-a lăudat pe cei de la Poli Iași pentru revenirea de formă din ultimele etape. Pe de altă parte, n-a fost atât de optimist și în privința lui Dinamo.

"Acum două etape nu le dădea nimeni şanse, dar revenirea lui Nicolo Napoli a adus un plus. Au reuşit două victorii consecutive, o gură mare de oxigen. Acum s-a mai echilibrat situaţia şi în subsolul clasamentului. Toate echipele au şanse egale după acest rezultat.

Reclamă

Această victorie nu le pică celor de la Dinamo. Îşi doreau o echipă aproape retrogradată, aşa cum era Iaşiul. Situaţia lui Dinamo devine dramatică. Dacă ne uităm la ce se întâmplă la club, cu părere de rău o spun, anul ăsta n-o mai salvează nimeni pe Dinamo. Dacă anul trecut s-au salvat cum s-au salvat…", a declarat Lucian Goian, la Look Sport.

Dinamo n-a mai câștigat în Liga 1 de pe 31 ianuarie, de la un 1-0 cu UTA Arad. De atunci, "câinii" au pierdut 8 din următoarele 10 meciuri de campionat. Mai mult, echipa din Ștefan cel Mare are cel mai slab atac din Liga 1, la egalitate cu UTA Arad (26 de goluri). Doar Chindia Târgoviște (24 de goluri) a înscris mai puțin decât Dinamo. 

Reclamă

De cealaltă parte, Poli Iași a ajuns la 3 victorii în ultimele 4 etape. Echipa lui Napoli și-a început această serie chiar împotriva lui Dinamo, la debutul lui Gheorhe Mulțescu. A fost 1-0 pentru trupa din Copou.

Dinamo, cel mai greu sezon din istorie

Anul acesta, ocupantele locurilor 15 și 16 vor retrograda direct la finalul campionatului. Echipele de pe pozițiile 13 și 14 vor juca un baraj pentru Liga 1 cu formațiile de locurile 3 și 4 din Liga 2. 

Toate meciurile din play-out se vor juca într-o singură manșă. Asta înseamnă că Dinamo are numai 9 meciuri la dispoziție ca să se salveze. 

Reclamă 4 / 0/3

Dacă în campionat lucrurile merg din rău în mai rău, Dinamo își poate salva sezonul dacă câștigă Cupa României. "Câinii" vor disputa prima manșă din semifinale împotriva Astrei în deplasare, marți de la ora 19, LIVE TEXT pe AS.ro. Returul este programat pe 12 mai. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo