Închide meniul

Prima misiune îndeplinită de Iuliu Mureșan la Dinamo! „Câinii” au scăpat de o problemă uriașă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 iulie 2021, 19:46

Prima misiune îndeplinită de Iuliu Mureșan la Dinamo! „Câinii au scăpat de o problemă uriașă

Dinamo și-a găsit o nouă casă

AntenaSport

Dinamo și-a găsit o nouă casă. Birourile „câinilor” se vor muta într-o clădire aflată la doi kilometri de stadionul Ștefan cel Mare, potrivit gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo și-a găsit o nouă casă

Conform unei înțelegeri cu Ionuț Negoiță, Dinamo trebuie să părăsească sediul de la Rin până la finele lunii iulie. În 2013 și-au stabilit „câinii” reședința administrativă la Rin.

Iuliu Mureșan, noul adminstrator al clubului, s-a plâns de distanța uriașă pe care trebuie să o parcurgă de la sediu până la baza de antrenament a „câinilor”.

„Îmi ia cam o oră și jumătate să merg de la RIN Grand Hotel până la Săftica, un timp uriaș, un singur drum, nu m-am mai confruntat cu această situație.

O să ne mutăm în cel mai scurt timp în noua casă, lucrurile încep ușor, ușor să se așeze la fiecare nivel în parte„, a povestit Iuliu Mureșan, zilele trecute.

Reclamă

Deian Sorescu o poate scăpa pe Dinamo de problemele financiare

Dacă Dinamo pare că a rezolvat problemele administrative, nu același lucru se poate spune și despre aspectul financiar. Totuși salvarea ar putea veni de la „perla” Deian Sorescu.

Deian Sorescu a reuşit un hattrick în partida cu FC Voluntari, scor 3-2, iar ofertele au început să apară pentru căpitanul formaţiei din Ştefan cel Mare.

„Sunt sigur că există oferte, știu de una și de afară. Știu de interesul unei echipe din Ungaria pentru jucător, o echipă de top de acolo, dar probabil el așteaptă altceva, din altă parte”, a declarat Vasile Miriuță, fost antrenor al lui Dinamo, pentru Look Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Prima problemă rezolvată de Iuliu Mureșan
  • Decizia are efect imediat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
5:58 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și