Închide meniul

Prima plecare de la Dinamo! Jucătorul a făcut anunţul oficial. „Mă bucur că am lăsat echipa în Liga 1”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2021, 10:07

Prima plecare de la Dinamo! Jucătorul a făcut anunţul oficial. „Mă bucur că am lăsat echipa în Liga 1

instagram.com/dinamobucurestiofficial

Prima plecare de la Dinamo!

„După luni intense, dar şi foarte fericite, a venit momentul să mă despart de Dinamo, dar sunt mulţumit că mi-am făcut treaba şi am lăsat echipa în prima divizie. Aici m-am bucurat din nou de fotbal, chiar dacă a fost greu fără fani”, a scris jucătorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima plecare de la Dinamo! Raul Albentosa semnase pe 1 aprilie

El a mulţumit stafului, coechipierilor şi în special lui Marius Nicolae, managerul sportiv, despre care a spus că este „Monchi de Rumania”. Raul Albentosa a semnat cu Dinamo la 1 aprilie, iar contractul său era valabil până la finalul acestui sezon.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Raúl Albentosa (@ralbentosa)

Pablo Cortacero, persona non-grata la Dinamo!

Mihai Eşanu, portarul „câinilor”, speră ca suporterii din DDB să scape de Pablo Cortacero şi de spanioli. Dinamoviştii au trecut prin momente complicate, însă au reuşit să salveze de la retrogradare. Eşanu a povestit clipele de coşmar prin care a trecut când echipa nu a reuşit să câştige timp de aproape 90 de zile. Portarul lui Dinamo speră ca fanii să scape de Cortacero.

„Am avut insomnii. Mă măcina situația. Era presiune foarte mare, mi-era frică să nu se întâmple lucruri rele. Noaptea ar trebui să fii liniștit, e greu să te ia somnul când orice ai face nu iese niciun rezultat bun.

Reclamă

În privința acelor spanioli, a fost și este o situație urâtă. Nu prea pricep eu cum au reușit ei să preia Dinamo și ce planuri au avut, dar mă bucur că suporterii au reușit să preia frâiele, măcar temporar, și să țină Dinamo pe linia de plutire. Sper ca DDB și suporterii să scape de ei într-un fel sau altul”, a declarat Mihai Eşanu, citat de gsp.ro.

Reent, Rufo Collado și Jose Bueno, oamenii lui Cortacero, s-au întors în România să preia din nou conducerea lui Dinamo. Spaniolii n-au avut însă bani să se cazeze la hotel şi au plătit 25 de euro pe o noapte de cazare la gazdă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și