Închide meniul

Prima reacţie a lui Ante Rogulic, după ce a semnat cu Universitatea Craiova. Promisiunea făcută fanilor

Antena Sport Publicat: 29 septembrie 2021, 23:39

Prima reacţie a lui Ante Rogulic, după ce a semnat cu Universitatea Craiova. Promisiunea făcută fanilor

Ante Rogulic a semnat cu Universitatea Craiova

Facebook Universitatea Craiova

  • Ante Rogulic a semnat cu Universitatea Craiova
  • Prima reacţie a croatului

Ante Rogulic le-a promis fanilor olteni că va da totul pe teren pentru a îndeplini obiectivele clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt foarte încântat că mă aflu aici, sunt impresionat de facilităţile de la club şi din oraş. Totul mi-a făcut o impresie foarte bună. Ştiam că Universitatea Craiova este o echipă mare din România, am făcut câteva verificări înainte şi tot ce am găsit au fost lucruri pozitive. Voi face tot ce pot pentru a ne îndeplini obiectivul, cu gândul acesta am venit, ca echipa să câştige fiecare meci.

Poate o să pară puțin ciudat ce voi spune, dar îmi place să joc atunci când am sentimentul că e ceva de pierdut. E important ca atunci când intri pe teren să lași deoparte tot ce se întâmplă în teren, ce se întâmplă în viața ta personală și să dai totul pentru echipă.
Nu vreau să le transmit fanilor decât că mă bucur foarte mult că sunt aici, vreau să dau totul pentru a-mi ajuta echipa și pentru a bucura suporterii„, a spus Roguljic pentru site-ul oficial al clubului.

Reclamă

Transferul lui Ante Roguljic este oficial

Cei de la Universitatea Craiova au şi anunţat pe pagina oficială de facebook transferul croatului Ante Roguljic. „Clubul Universitatea Craiova a semnat cu Ante Roguljic un contract valabil până în vara anului 2025. El a fost cel mai scump transfer al unui junior din Croația, declarat la vremea respectivă cea mai mare speranță din Balcani.

De meserie mijlocaș ofensiv de picior stâng, croatul poate evolua pe mai multe posturi la mijloc și în atac. Ante va purta tricoul cu numărul 24.

Reclamă

Ce a spus Mihai Rotaru despre transferul lui Ante Rogulic

Rotaru crede că oltenii au dat lovitura cu acest fotbalist care se va impune imediat în echipa lui Laurenţiu Reghecampf. Mai mult, Roguljic urma să poate şi tricoul cu numărul 10 la Ajax Amsterdam dacă s-ar fi perfectat trasferul său în Olanda.

Este un jucător extrem de interesant, este cel mai scump junior vândut vreodată din Croaţia. A fost vândut la Red Bull Salzburg. Este un jucător care practic avea contractul pe masă cu Ajax Amsterdam, îi dăduseră inclusiv numărul 10 la 18 sau 19 ani, dar ulterior cariera lui a stagnat, putem spune chiar că a intrat în declin.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate acestea, în ultimii 3 ani a fost căpitanul lui Trencin. În 60 de meciuri a marcat 20 de goluri şi 10 assisturi, deci cifre foarte bune din punctul nostru de vedere pentru un mijlocaş central”, a spus acţionarul oltenilor, Mihai Rotaru, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”