Închide meniul
EXCLUSIV

Vestea momentului pentru Laurenţiu Reghecampf! Super fotbalistul care a ajuns la Craiova: „Avea contractul pe masă cu Ajax Amsterdam”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 septembrie 2021, 17:55

Vestea momentului pentru Laurenţiu Reghecampf! Super fotbalistul care a ajuns la Craiova: „Avea contractul pe masă cu Ajax Amsterdam

FC Voluntari - Universitatea Craiova 1-1

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cei de la Universitatea Craiova au dat lovitura. I-au adus lui Laurenţiu Reghecampf un super-fotbalist chiar înaintea derby-ului de duminică seara, contra celor de la FCU Craiova 1948. Este vorba despre Ante Roguljic, un croat care a semnat cu oltenii până în 2025. Acesta a fost cel mai scump transfer al unui junior din Croaţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea momentului pentru Laurenţiu Reghecampf

Chiar acţionarul oltenilor, Mihai Rotaru a dat vestea, în exclusivitare pentru AntenaSport. Rotaru crede că oltenii au dat lovitura cu acest fotbalist care se va impune imediat în echipa lui Laurenţiu Reghecampf. Mai mult, Roguljic urma să poate şi tricoul cu numărul 10 la Ajax Amsterdam dacă s-ar fi perfectat trasferul său în Olanda.

„Este un jucător extrem de interesant, este cel mai scump junior vândut vreodată din Croaţia. A fost vândut la Red Bull Salzburg. Este un jucător care practic avea contractul pe masă cu Ajax Amsterdam, îi dăduseră inclusiv numărul 10 la 18 sau 19 ani, dar ulterior cariera lui a stagnat, putem spune chiar că a intrat în declin.

Cu toate acestea, în ultimii 3 ani a fost căpitanul lui Trencin. În 60 de meciuri a marcat 20 de goluri şi 10 assisturi, deci cifre foarte bune din punctul nostru de vedere pentru un mijlocaş central”, a spus acţionarul oltenilor, Mihai Rotaru, în eclusivitate pentru Antena Sport.

Transferul lui Ante Roguljic este oficial

Cei de la Universitatea Craiova au şi anunţat pe pagina oficială de facebook transferul croatului Ante Roguljic. „Clubul Universitatea Craiova a semnat cu Ante Roguljic un contract valabil până în vara anului 2025. El a fost cel mai scump transfer al unui junior din Croația, declarat la vremea respectivă cea mai mare speranță din Balcani.

Reclamă

De meserie mijlocaș ofensiv de picior stâng, croatul poate evolua pe mai multe posturi la mijloc și în atac. Ante va purta tricoul cu numărul 24.

Îi dorim mult succes în familia alb-albastră! 💙

#WelcomeAnte”, spun oltenii pe pagina oficială de socializare

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și