Închide meniul

Prima reacţie a lui Claudiu Keşeru, după ce a semnat cu FCSB! Anunţ uriaş înaintea derby-ului cu Dinamo: „Ar fi excepţional să se repete”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 august 2021, 17:21 / Actualizat: 1 septembrie 2021, 10:51

Prima reacţie a lui Claudiu Keşeru, după ce a semnat cu FCSB! Anunţ uriaş înaintea derby-ului cu Dinamo: „Ar fi excepţional să se repete

Claudiu Keşeru s-a întors la FCSB

Profimedia

Claudiu Keşeru poate recidiva în derby-ul cu Dinamo. FCSB – Dinamo se va juca după meciurile echipei naţionale în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Încerc să nu mă gândesc mult la acest meci pentru că îmi vine în minte singur. Am înscris primul meu gol la FCSB împotriva celor de la Dinamo. Ar fi excepţional să se repete. Mi-aş dori să înscriu, au fost nişte cifre fantastice, a fost unul dintre cei mai buni ani ai mei din toate punctele de vedere. Al performanţelor, al trofeelor, a fost ceva de nedescris„, a spus Keşeru într-un interviu acordat pe site-ul clubului.

Prima reacţie a lui Claudiu Keşeru, după ce a semnat cu FCSB: „Nu există salvator, îmi doresc să pun umărul la redresare”

Claudiu Keşeru le transmite celor din club, dar şi fanilor să nu vadă în el un salvator pentru echipă.

„Îmi doresc să ajut la această redresare. Nu vreau să promit un număr de goluri, vreau să îmi aduc aportatul ca persoană şi vreau să pun umărul. Nu există salvator. Am simțit de-a lungul timpului că anumiți jucători tineri au nevoie de o persoană pe care să o privească. Să o privească în ochi și să înțeleagă că totul va fi ok. Cred că reușesc să stăpânesc momentele grele și am această energie de a-i ajuta pe ceilalți să treacă peste acel hop.

Suporterii sunt cei mai importanți, am văzut anul trecut ce înseamnă fotbalul fără suporteri. Pentru mine, ei sunt cei mai importanți. Este o conexiune fără de care nu ai cum să atingi apogeulE un moment special, în momentul în care am plecat de la echipă parcă am lăsat nişte lucruri neterminate. Parcă nu ajunsesem la un nivel de satisfacţie în acest tricou”, a mai spus Claudiu Keşeru, care se gândeşte şi la echipa naţională.

Reclamă

Cred că pot reveni şi la naţională. Am fost în circuitul echipei naţionale şi cred că prin performanţele din teren pot să atrag din nou atenţia„, a mai spus Keşeru.

OFICIAL | Claudiu Keşeru, comeback de senzaţie la FCSB

Atacantul în vârstă de 34 de ani, care a înscris 28 de goluri şi a reuşit 9 pase de gol în cele 48 de partide jucate pentru FCSB în 2014, a semnat contractul şi se va antrena miercuri sub comanda lui Edward Iordănescu.

Claudiu Keşeru s-a despărţit vineri de Ludogoreţ, unde era legitimat din 2015 şi a câştigat de şase ori titlul în Bulgaria şi de două ori Supercupa.

Reclamă 4 / 0/3

Bine ai revenit, Claudiu Keșeru!
FCSB anunță revenirea lui Claudiu Keşeru, care va îmbrăca din nou tricoul roș-albastru, începând de astăzi.

Atacantul în vârstă de 34 de ani, care a înscris 28 de goluri și a reușit 9 pase de gol în cele 48 de partide jucate pentru FCSB în 2014, a semnat contractul și se va antrena miercuri sub comanda lui Edward Iordănescu.
Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, a anunţat FCSB.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și