Închide meniul

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce s-a spus că va semna cu CFR Cluj: „M-aş întoarce acasă, nu doar la CFR!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2021, 18:40

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce s-a spus că va semna cu CFR Cluj: „M-aş întoarce acasă, nu doar la CFR!

Hepta

Costel Gâlcă nu ar refuza o revenire în Liga 1

Costel Gâlcă , la CFR Cluj – este unul dintre subiectele arzătoare din fotbalul românesc. Coste Gâlcă este una dintre variantele celor de la CFR Cluj pentru a-l înlocui pe Edi Iorădnescu. Gâlcă este antrenorul care i-a adus FCSB-ului ultimul titlu în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Gâlcă a recunoscut că este tentat să revină în Liga 1, după ce s-a despărţit de danezii de la Vejle. Totuşi, tehnicianul a precizat că nu a fost căutat de nimeni de la campioană.

”M-aș întoarce să lucrez acasă, însă nu doar la CFR, care e campioana României și o formație puternică. Am contacte în această perioadă peste hotare, analizez variantele pentru continuarea carierei. N-am fost căutat de nimeni de la club, n-au existat tatonări nici măcar prin intermediari. ‘Discuțiile’ au existat doar în presă”, a spus Costel Gâlcă pentru gsp.ro.

Costel Gâlcă, la CFR Cluj! Ce salariu uriaş ar putea avea

Conducerea campioanei i-a prospus lui Costel Gâlcă un salariu de 25.000 de euro pe lună, scrie gsp.ro. La salariul de bază se adaugă bonusuri, în fucnţie de performanţe. Este vorba d eun bonus de 150.000 euro dacă CFR ajunge în grupele Ligii Campionilor şi de 100.000 euro dacă CFR ajunge în grupele Europa League.

Deşi a câştigat titlul cu CFR Cluj, Edi Iordănescu nu a mai fost să semneze prelungirea contractului, care expiră la finalul acestui sezon. Astfel, Neluţu Varga s-a reorientat spre antrenorul care a luat ultimul titlu cu FCSB. Costel Gâlcă este agreat şi de jucători. Aceştia au cerut informaţii de la Giedrius Arlauskis. Lituanianul a fost pregătit de Gâlcă la FCSB, în sezonul 2014 – 2015. Mai mult, în ianuarie 2016 Gâlcă l-a luat pe Arlauskis la Espanyol.

Reclamă

Costel Gâlcă a fost dorit şi de Gică Hagi la Viitorul

În vara lui 2020, Costel Gâlcă a fost dorit de Gică Hagi, pe banca Viitorului, dar mutarea nu s-a mai făcut.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Trei meciuri din Championship se văd azi, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Leicester – West Brom se joacă de la 14:30 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și