Închide meniul

Prima reacţie a lui Gigi Becali după umilinţa cu CFR Cluj! „Îi transmit asta lui Edi. E un fleac diferenţa de 12 puncte”

Antena Sport Publicat: 30 august 2021, 12:50

Reclamă
Prima reacţie a lui Gigi Becali după umilinţa cu CFR Cluj! „Îi transmit asta lui Edi. E un fleac diferenţa de 12 puncte

Gigi Becali anunțat plecarea lui Budescu de la FCSB

Hepta

„L-am pus pe Edi, am încredere în el, merg pe mâna lui. Ce s-a întâmplat aseară a fost ghinionul cu apa, noi nu suntem echipă să jucăm pe baltă. În al doilea rând, accidentările lui Coman și Șut și gafele lui Octavian Popescu și Vlad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Gigi Becali după CFR – FCSB 4-1

Merg pe mâna lui Edi, este un fleac diferența de 12 puncte, sunt 6 puncte la ora asta pe care le putem diminua sau să trecem peste ei chiar la sfârşitul sezonului regulat.

Nu am nicio problemă, am răbdare, stiu ce lucrează Edi. El e puțin descurajat, îi transmit prin voi să nu deznădăjduiască, va fi bine. Nu mai vreau să vorbesc! Acum am vorbit pentru a fi ferm. Merg pe mâna lui Edi că va face treabă”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Claudiu Keșeru a ajuns în București și va semna cu FCSB

FCSB a fost umilită de CFR Cluj, scor 4-1, iar Gigi Becali îi face toate poftele lui Edi Iordănescu. Tehnicianul a cerut întăriri, iar primul jucător a sosit deja în București. Este vorba despre Claudiu Keșeru.

Claudiu Keșeru a ajuns în București și va semna în următoarele ore cu FCSB. Din informațiile AS.ro, atacantul va efectua vizita medicală, iar apoi va intra în programul echipei.

Reclamă
Reclamă 4

”Da, l-am luat pe Keşeru”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport. ”Nu am vorbit cu Edi despre Keşeru. Dacă îl vrea, îl luăm pe Keşeru. Am mai negociat cu el şi nu a vrut”, spunea Gigi cu câteva zile în urmă.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și