Închide meniul

Întăriri pentru Edi Iordănescu! Claudiu Keșeru a ajuns în București și va semna cu FCSB! Când va face vizita medicală

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 30 august 2021, 12:39

Întăriri pentru Edi Iordănescu! Claudiu Keșeru a ajuns în București și va semna cu FCSB! Când va face vizita medicală

Claudiu Keșeru a ajuns în București

AS.ro

Claudiu Keșeru a ajuns în București și va semna în următoarele ore cu FCSB. Din informațiile AS.ro, atacantul va efectua vizita medicală, iar apoi va intra în programul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keșeru a ajuns în București

Gigi Becali a anunţat că l-a transferat pe Claudiu Keşeru, primul jucător ajuns la FCSB după plecarea lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray.

Da, l-am luat pe Keşeru”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport. ”Nu am vorbit cu Edi despre Keşeru. Dacă îl vrea, îl luăm pe Keşeru. Am mai negociat cu el şi nu a vrut”, spunea Gigi cu câteva zile în urmă.

Claudiu Keșeru a evoluat 6 ani pentru Ludogorets

Keșeru revine astfel la FCSB, după o perioadă de 6 ani petrecută în Bulgaria, la Ludogorets.

După aproape 6 ani de zile, a venit timpul să-mi iau rămas bun de la acest club și de la toți suporterii lui @pfcludogorets1945. Am trăit aici o experiență unică și plec cu un palmares bogat.

Reclamă

Sunt mândru pentru cele 9 titluri câștigate (6 campionate și 3 Supercupe), dar și pentru faptul că mă despart de Ludogorets din postura de golgheter all-time al clubului. Cu 139 de goluri în 243 de meciuri, dintre care 16 reușite în Champions League și Europa League.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor din club pe care i-am cunoscut în acești 6 ani. Vreau să-mi exprim toată recunoștința pentru suporterii lui Ludogorets. Le mulțumesc pentru mesajele lor de susținere, atât la bine și mai ales în momentele mai grele.

Urez multă baftă clubului, să scrie istorie în continuare, atât în competițiile interne, cât și în cele europene”, a scris Claudiu Keșeru pe rețelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Claudiu Keșeru va semna cu FCSB
  • Atacantul a ajuns în București

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și