Închide meniul

Prima reacţie a lui Helmut Duckadam după ce a fost ironizat de fanii Stelei. „Mă afectează! Nu am fost niciodată un supus al lui Becali sau o slugă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 august 2021, 21:19

Prima reacţie a lui Helmut Duckadam după ce a fost ironizat de fanii Stelei. „Mă afectează! Nu am fost niciodată un supus al lui Becali sau o slugă!

Prima reacţie a lui Helmut Duckadam

Facebook Helmut Duckadam

  • Helmut Duckadam, ironizat de fanii lui CSA Steaua
  • Prima reacţie a fostului mare portar

Duckadam a anunţat că rămâne la părerea că „militarii” au o echipă nou înfiinţată, dar a ţinut să transmită că nu ia în calcul să lucreze din nou la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reacţie a lui Helmut Duckadam după ce a fost ironizat de fanii Stelei

E foarte greu să am o reacţie deoarece eu în urmă cu 11 ani, când am venit la Bucureşti, am venit la Steaua. Eu mi-am spus de fiecare dată părerea, nu îmi retractez nimic. E nou înfiinţată această echipă, nu am nicio legătură cu ea. E problema lor strictă a fanilor. Sigur că mă afectează, eu mă consider un om care nu am încercat să jignesc pe nimeni. Nimănui nu-i place să fie jignit sau ironizat. Eu nu mi-am vândut niciodată sufletul şi nici nu o să fac asta.

Eu sunt la mare, sunt vreo 7 dinamovişti care au vrut să facă poză cu mine. Eu în viaţa mea nu am trădat pe nimeni. Nu mă mai interesează să mă asociez cu nicio echipă, nu îmi schimb părerile de pe o zi pe alta. Indiferent ce se întâmplă! Eu n-am fost la domnul Becali… sigur că orice om are nevoie de bani, dar eu niciodată nu am fost un supus, n-am fost o slugă. N-am trăit niciodată în bogăţie, nu o să o fac nici de acum„, a declarat Helmut Duckadam pentru digisport.ro.

Reclamă

În luna iunie a anului trecut, Duckadam a anunţat că pleacă de la FCSB. A decis să părăsească să nu mai fie preşedinte de imagine a clubului patronat de Gigi Becali.

Helmut Duckadam, ironizat de fanii Stelei: „Vând suflet, negociabil!”

Helmut Duckadam a fost atacat dur de fanii lui CSA Steaua în timpul meciului de la Slobozia, în care jucătorii lui Daniel Opriţa au făcut primul pas greşit în Liga a 2-a.

Reclamă

Portarul de legendă a spus că ţine cu FCSB după instalarea lui Edi Iordănescu în funcţia de antrenor. „Fost portar, vândut mănuși / Vând suflet, negociabil”, a fost bannerul afişat de ultraşii lui CSA în timpul meciul cu Unirea Slobozia.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat