Închide meniul
EXCLUSIV

Prima reacție a lui Valeriu Iftime, după ce Gigi Becali a anunțat că vrea să se mute la FC Botoșani. Când pot începe negocierile pentru vânzarea clubului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 noiembrie 2021, 16:25

Prima reacție a lui Valeriu Iftime, după ce Gigi Becali a anunțat că vrea să se mute la FC Botoșani. Când pot începe negocierile pentru vânzarea clubului

Gigi Becali, făcut praf de Ionel Ganea

Gigi Becali este finanțatorul FCSB / Hepta

Gigi Becali a anunțat că vinde marca FCSB pentru 10 milioane de euro, dar latifundiarul din Pipera nu vrea să renunțe la fotbal. FC Botoșani este una dintre echipele la care ar vrea să investească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reacție a lui Valeriu Iftime, după ce Gigi Becali a anunțat că se mută la FC Botoșani

Valeriu Iftime nu vrea însă să discute cu Gigi Becali decât după meciul direct dintre FCSB și FC Botoșani, programat duminică, 21 noiembrie.

Nu am vorbit cu nimeni, nu vreau să spun nimic înaintea meciului direct. Nu vreau să comentez toate anomaliile pe care le zic unii oameni. După cum am spus, nu am nimic de comentat”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru as.ro.

Gigi Becali este patronul lui FCSB din 2003, în timp ce Valeriu Iftime investește la FC Botoșani din 2004. Ambii patroni au făcut averi din vânzarea de jucători în străinătate sau campionatul intern.

Gigi Becali vinde FCSB pe 10 milioane de euro

Gigi Becali le-a explicat ultrașilor că, în schimbul celor 10 milioane de euro, vor primi societatea, nu și echipa. Jucătorii ar ajunge alături de Gigi, la noul club.

Reclamă

”Suporterii au zis că le-am luat ce iubeau ei cel mai tare. Bine, mă, dați-mi 10 milioane, îmi iau jucătorii și le dau echipa așa cum am luat-o. Eu nu dau echipa, dau societatea, clubul, pe 10 milioane, dar jucătorii îi iau.

Cu drag primesc un investitor, dar cine vine? Nu vedeți ce-i la Dinamo? Suporterii să aducă 10 milioane și gata. Dau clubul fără jucători. Vând și mă duc la altă echipă. Fac FCSB 2, să vedem cum rămân CSA și FCSB fără nimic, că oamenii tot la mine vin, că-i am pe Coman, Tănase”, a spus Gigi Becali.

Iftime vrea să o dea pe FC Botoșani pe gratis

Valeriu Iftime vrea să se retragă de la FC Botoşani și are o singură cerință. Viitorul investitor trebuie să ţină clubul la fel de sus, măcar pentru trei sezoane. Mai mult, Valeriu Iftime, dezvăluie că cel care vrea să preia clubul FC Botoşani nu va avea probleme financiare din urmă. Echipa nu are datorii nici la jucători, nici la alte societăţi.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu vreau să ies din fotbal dacă găsesc un investitor dispus să preia totul. Aerul din fotbalul românesc nu e deloc respirabil pentru mine. Nu producem deloc spectacol şi nimic. Totul se întâmplă din cauza unor astfel de patroni. Noi nu producem spectacol, mimăm fotbalul. Mă enervează şi îmi consumă viaţa fotbalul, atât.

Voi găsi soluţii ca să nu distrug clubul ăsta. L-aş da fără nicio remuşcare. Nu vreau bani. Vreau să vină cineva aici şi să îl ţină măcar trei ani de zile. Clubul nu are nicio datorie acum, nu avem niciun litigiu cu niciun jucător”, a spus Valeriu Iftime, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și