Închide meniul

Prima reacție din tabăra celor de la FC U Craiova 1948 după ce Sepsi a câștigat la masa verde cu 3-0: „Vom face recurs și mergem și la TAS!”

Sebastian Cristian Publicat: 15 februarie 2023, 16:16

Reclamă
Prima reacție din tabăra celor de la FC U Craiova 1948 după ce Sepsi a câștigat la masa verde cu 3-0: Vom face recurs și mergem și la TAS!”

Marcel Pușcaș, directorul general de la FC U Craiova 1948, a avut o reacție dură după ce Sepsi a câștigat la masa verde cu 3-0.

Marcel Pușcaș / Profimedia

Prima reacție din tabăra celor de la FC U Craiova 1948 după ce Sepsi a câștigat la masa verde cu 3-0. Comisia de Disciplină a luat o decizie drastică împotriva formației din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FC U Craiova 1948, „centralul” Andrei Chivulete a decis oprirea acelui meci, iar soarta întâlniri urma să fie decisă la Comisia de Disciplină.

Prima reacție din tabăra celor de la FC U Craiova 1948 după ce Sepsi a câștigat la masa verde cu 3-0

Astăzi, oamenii din cadrul FRF au decis ca FC U Craiova 1948 sa piardă meciul cu 0-3. Ba mai mult, oltenii vor disputa 6 meciuri fără spectatori, în deplasare.

Marcel Pușcaș, directorul general de la FC U Craiova 1948, a avut o reacție dură după decizia luată de oficialii FRF.

„Este cel puţin ciudată. Vom face recurs şi mergem şi la TAS. În cazul în care vom câştiga şi precis la TAS va fi o altă interpretare, nu ştiu ce se va întâmpla cu competiţia. Cine a luat această decizie trebuia să se gânească de două ori.

Reclamă

Să te duci undeva pe la sfârşitul play-off-ului ca termen şi să ne dea nouă dreptate pentru o slabă organizare a celor de la Sepsi şi să se întoarce rezultatele. Ce se va întâmpla? Ca să nu mai existe discuţii, cea mai simplă situaţie era să se joace fără suporteri. Nu se mai ajungea la TAS.

Vina cea mai mare nu o are Chivulete, el a aplicat regulamentul. Ştia că pentru scandări trebuie oprit jocul. S-a pripit, zic eu, să nu ia decizia la prima scandare. Aşa face un om cu experienţă, să îi mai lase un minut să fiarbă în suc propriu. Nu mai era asftfel decizia de azi.

Vina cea mai mare o are observatorul de joc. În Legea 4 scrie foarte clar. Există o lege în România, un regulament nu poate să bată nicio lege! Legea este cea care face legea şi nu un regulament. Când iei o decizie radicală trebuie să acţionezi în spiritul legii”, a declarat Marcel Pușcaș la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi – FC U Craiova 1948 3-0. Oltenii, făcuţi praf de Comisia de Disciplină

Sepsi – FC U Craiova 1948 3-0. Oltenii au fost făcuţi praf de Comisia de Disciplină şi au pierdut meciul la masa verde. Echipa lui Adrian Mititelu va disputa şase meciuri fără spectatori, în deplasare. Craiovenii pot face recurs.

Duminică, 29 ianuarie, arbitrul Andrei Chivulete a oprit partida Sepsi – FC U Craiova, în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei oaspete. În urma acestui scandal, Adrian Mititelu a decis ca FC U Craiova să-și dispute meciurile de pe teren propriu fără spectatori.

Comisia de Disciplină amânase în două rânduri decizia care a venit azi ca un ciocan pentru echipa lui Adrian Mititelu. După această hotărâre, FC U Craiova 1948 rămâne la şapte puncte în spatele lui Sepsi, echipa aflată pe locul 6, ultimul care duce în play-off-ul Ligii 1.

Pe de altă parte, Sepsi a primit o amendă de 25.000 de lei, în timp ce FC U Craiova va plăti şi ea 22.500 de lei. Verdictul Comisiei de Disciplină nu este definitiv. El va putea fi atacat la comisiile din România, dar şi la TAS.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și