Închide meniul

Prima reacţie dinspre LPF, după ce Viitorul – Clinceni a fost amânat

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 10 iulie 2020, 16:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Prima reacţie dinspre LPF, după ce Viitorul – Clinceni a fost amânat

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Justin Ştefan şi Gino Iorgulescu

Secretarul General de la LPF susţine că laboratoarele de analiză sunt supraaglomerate şi din acest motiv testele au ajuns cu doar două ore înainte de startul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Testele sunt făcute o dată la 14 zile. Laboratoarele de analize sunt supra aglomerate. Rezultatele au venit mai târziu. Testele nu au fost neconcludente, ci invalidate. Asta înseamnă că cei de la laborator nu au luat suficiente probe", a declarat Justin Ştefan la Digi Sport.

Barajul pentru rămânerea în Liga 1 se va juca în dublă manşă

Justin Ştefan a anunţat că s-au găsit date pentru a se disputa partidele celor de la Dinamo, cu Chindia şi Hermannstadt, ambele amânate din cauza cazurilor de COVID-19. LPF

"S-a împins o etapă pentru 5 august, din play-out, astfel că s-a făcut loc şi pentru restanţele celor de la Dinamo. Barajul de promovare se va disputa pe 9 şi pe 12 august. În principiu, Liga 2 va începe pe 22 august", a mai spus Ştefan.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și