Închide meniul

Prima reacție legată de posibilul transfer al lui Chindriș la Valencia. ”Am cerut un milion!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2020, 13:32

Prima reacție legată de posibilul transfer al lui Chindriș la Valencia. ”Am cerut un milion!”

SportPictures / Dragos Pascaneanu/ Sport Pictures via hepta

Prima reacție legată de posibilul transfer al lui Chindriș la Valencia. ”Am cerut un milion!”

Spaniolii au scris că fundașul moldovenilor ar avea o ofertă de 1 milion de euro de la Valencia. Iftime declară că nu a primit oficial nicio ofertă pentru tânărul fotbalist, însă acela e prețul pe care îl vrea pentru jucătorul de la echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime: ”Am cerut un milion pe Chindriș!”

”Este o ofertă din Spania. Nu e chiar așa, discuția e doar cu impresarul. Eu la club nu am primit. Știu de discuția asta din Spania pentru Chindriș. I-am dat o împuternicire unui impresar pentru Spania și m-a rugat mult să nu îl dăm la FCSB că are o ofertă.

Sigur, nu contează ce vreau eu, contează ce vrea fotbalistul. Suntem în aer acum. Nu știu dacă e de la Valencia. E în Spania, sigur Liga 1 (n.r. – La Liga). I-am spus că nici nu mă interesează, i-am dat o ofertă pentru Spania, dacă are o ofertă la prețul pe care l-am cerut eu, să vorbească cu jucătorul și după să vină la mine să dau OK-ul. Cam asta este. Am cerut un milion! Asta n-am spus încă. I-am dat suma de transfer. Prețul nu este bătut în cuie, să fim serioși”, a spus Iftime, pentru Digi Sport.

Valencia este una dintre echipele puternice din Spania, care se bate an de an la locurile din Liga Campionilor. Pentru Chindriș ar fi un pas uriaș în carieră, el fiind cotat la 800.000 de euro de Transfermarkt.

Andrei Chindriș, ofertat de Valencia

Conform publicației Superdeporte, Valeriu Iftime cere peste un milion de euro pentru internaționalul de tineret. Mutarea s-ar putea realiza totuși pentru aproximativ 600.000 de euro La această sumă se adaugă și un procent dintr-o posibilă vânzare ulterioară.

Reclamă

"Chindriș s-a născut în Cluj-Napoca, dar a crescut în Huesca. Știe bine țara și limba, ceea ce l-ar ajuta să se adapteze mai repede. Fundașul central își dorește să joace în Spania și acceptă ca în primul sezon să joace și pentru echipa secundă. Ideea este să facă presezonul cu Valencia și să evolueze apoi pentru Mestalla (Valencia B)", se anunță în articolul ibericilor.

Spaniolii amintesc de interesul lui FCSB pentru Chindriș, care a oferit cel mai mult 580.000 de euro. Pe lista echipelor interesate ar mai fi Leipzig și Salzburg. Fundașul central mai are contract cu FC Botoșani până în vara anului viitor. În mai puțin de un an, cota fundașului moldovenilor a crescut de la 350.000 de euro la 900.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Doi jucători intraţi la pauză au marcat 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și