Închide meniul

Primul jucător care a plecat de la FCSB, după umilinţa din Conference League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 iulie 2021, 17:14

Primul jucător care a plecat de la FCSB, după umilinţa din Conference League

FCSB

Hepta

Gigi Becali nu a glumit când a spus că va face revoluţie în lot. Patronul FCSB a spus că le va rezilia contractele lui Stipe Vucur şi Zdenek Ondrasek. Până să ajungă la o înţelegere de reziliere cu cei doi, Becali a decis să îl împrumute, din nou, pe Cristi Dumitru la FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Dumitru este pariul lui MM Stoica

Cristi Dumitru este pariul lui Mihai Stoica. De altfel, oficialul FCSB nu s-a ferit să îl compare pe acesta cu starul Barcelonei, Sergio Aguero. Cristi Dumitru a fost împrumutat,de-a lungul timpului, la Academica Clinceni şi FC Argeş.

Cred foarte mult în el, a primit puține minute la Clinceni, fără să le reproșez ceva celor de acolo. Nu e normal ca un copil de 18 ani doar să se antreneze. Mai bine joacă la echipa a doua la noi și face apoi pasul la prima. Cristi este un jucător de profilul lui Kun Aguero, fotbalist de care o să mai auziți și o să mă citați”, declara Mihai Stoica anul trecut.

Gigi Becali taie în carne vie! Care sunt jucătorii dați afară de la FCSB

Becali susține că l-a anunțat deja pe Mihai Stoica să le transmită jucătorilor. Finanțatorul FCSB îi luase pe cei doi pentru cupele europene.

I-am zis lui MM că-i lăsăm liberi pe Ondrasek și Vucur. I-am luat pentru Europa și nu mai are rost. Le-am dat și niște bani la semnătura. Gata, spune-le băieților că nu mai are rost„, a tunat Becali la Pro X.

Reclamă

Gigi Becali vrea să scape și de Andrei Vlad

Sătul de gafele lui Andrei Vlad, Gigi Becali a anunţat că l-a sunat pe patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, şi i-a propus să îl ia înapoi. În 2017, Gigi Becali l-a transferat cu scandal pe Vlad, de la Craiova. În total, Becali a plătiti 450 de mii de euro pentru tânărul portar.

Eu l-am sunat pe Rotaru, toate mi se întâmplă că am furat. Vreau să-ţi dau lucrul furat înapoi. Pe Vlad. Da, l-am furat şi Dumnezeu mi-a dat! Şi campionat, şi eliminare în Conference League. Ambele goluri, primul a dat pas şi la al doilea a ieşit cu mingea afară. A zis, Gigi eşti şi tu supărat, mai bine vorbim mâine poimâine„, a anunțat Becali la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și