Închide meniul

Primul jucător care a plecat de la FCSB. Nu a mai aşteptat finalul sezonului. Gigi Becali: "Nu mă mai întrebaţi de el"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 mai 2021, 9:48

Primul jucător care a plecat de la FCSB. Nu a mai aşteptat finalul sezonului. Gigi Becali: "Nu mă mai întrebaţi de el"

Sport Pictures via Hepta

Gigi Becali se desparte de un jucător

Potrivit prosport.ro, fundaşul stânga a ales să plece în vacanţă, în Grecia, asta după ce nu se mai prezentase la antrenamente în ultima săptămână. Fundaşul de 30 de ani a fost scos din lot de Becali, în locul lui fiind preferat, Panţiru şi, apoi, Risto Radunovic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul dintre FCSB şi fundaşul stânga expiră în această vară şi Gigi Becali îl anunţase în mai multe rânduri pe grec că nu are de gând să îi propună o nouă înţelegere. Fotbalistul ajunsese la echipa din Berceni, în 2019, de la FC Botoşani, pentru 75.000 de euro.

Gigi Becali: "Nu mă mai întrebaţi de Soiledis"

"Nu mă mai întrebați de Soiledis pentru că lucrurile sunt clare cu el. Dacă el vrea, atunci poate să plece chiar și de acum. Însă băiatul mai are cateva luni contract cu FCSB, mai are până pe 30 iunie si este frumos să îl țin până la final chiar dacă nu ne vom mai baza apoi pe el.

Dacă mă întrebi acum pe mine, nici nu stiu cu cine s-a mai antrenat în ultimul timp, cu Petrea sau cu Vintilă de pe la echipa a doua, nu m-am mai interesat. Am văzut că a jucat pe la echipa a doua în meciul ăla din Ghencea. Dar din vară nu mai am nevoie de el. Vintilă îl poate folosi când are el nevoie la echipa a doua", spunea Gigi Becali, cu o lună în urmă. 

Aristidis Soiledis avea salariu lunar de 10.000 de euro la FCSB

Soiledis câștiga 10.000 de euro pe lună la FCSB. El n-a jucat decât un singur meci în acest sezon de Liga 1. Se întâmpla în eșecul surprinzător de la Poli Iași, 2-5 în septembrie.

Reclamă

În total, a bifat 22 de apariții în tricoul roș-albaștrilor. Soiledis are 30 de ani și este cotat la 300.000 de euro. Cele mai importante echipe din CV-ul său sunt Olympiacos și AEK Atena.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și