Închide meniul

Probleme mari pentru cei de la Rapid! Giuleştenii au fost daţi în judecată şi li se cere insolvenţa. Datoriile clubului alb-vişiniu

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 decembrie 2021, 10:21

Probleme mari pentru cei de la Rapid! Giuleştenii au fost daţi în judecată şi li se cere insolvenţa. Datoriile clubului alb-vişiniu

Probleme pentru cei de la Rapid

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Fotbalistic, cei de la Rapid o duc foarte bine. Au terminat turul de campionat, în calitate de echipă nou-promovată, pe locul 7, la un pas de locurile care duc în play-off. Giuleştenii au însă alte probleme, de ordin financiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme mari pentru cei de la Rapid!

Echipa Rapid este obligată să achite mai multe restanţe financiare de când a evoluat pe arena din Regie, în liga a doua, dar şi în liga a treia. Procesele giuleştenilor vor avea termene în primele zile ale lui 2022. Mai multe entități juridice solicită plata unor restanțe financiare. Sumele adunate, nu sunt chiar de neglijat, anunţă gsp.ro.

Cei de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, proprietarul bazei din Regie, sunt în litigiu cu giuleştenii din cauza unor datorii neachitate la arena din Regie. O parte din facturi au rămas restante. „Da, Universitatea a dat Rapidul în judecată, a câștigat, ei au plătit ceva, apoi s-au oprit. Și din câte înțeleg de la cei care se ocupă de asta, mai au să dea în jur de 30.000 de lei”, a confirmat Mac Popescu, președintele onorific al Universității „Ion Mincu”, conform sursei citate.

Cei de la „Arhitectura” au cerut în instanță intrarea în insolvență a Rapidului, pentru neplata respectivei restanțe. Dosarul se află pe rolul Tribunalului București și  va fi judecat pe data de 21 ianuarie. Dar asta nu e tot.

Citește și:

O altă firmă reclamă datoriile giuleştenilor

O altă firmă i-a dat în judecată pe cei de la Rapid pentru o datorie de 125.000 de lei. Au fost trei procese, dintre care numai unul mai este pe rol. S-a decis executarea silită, iar vişiniii trebuie să plătească şi cheltuielile de judecată. Chiar şi cu aceste datorii din urmă, Rapid se pregătește să revină pe Giulești. cel mai probabil în februarie 2022, pentru ultimele partide din sezonul regulat. Pentru fiecare meci pe noul Giulești, doar chiria ar putea ajunge la 10.000 de euro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
Vezi toate știrile
Citește și