Close

Probleme mari pentru cei de la Rapid! Giuleştenii au fost daţi în judecată şi li se cere insolvenţa. Datoriile clubului alb-vişiniu

De Gabriel Zamfirescu
Publicat: 28 decembrie 2021, 10:21

Probleme mari pentru cei de la Rapid. Giuleştenii au fost daţi în judecată pentru datorii mai vechi şi li se cere chiar insolvenţa. Rapid trebuie să-şi achite repede sumele pentru care a fost reclamată la tribunal, vechi de peste un an de zile.

Reclamă
Probleme pentru cei de la Rapid

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Fotbalistic, cei de la Rapid o duc foarte bine. Au terminat turul de campionat, în calitate de echipă nou-promovată, pe locul 7, la un pas de locurile care duc în play-off. Giuleştenii au însă alte probleme, de ordin financiar.

Reclamă

Probleme mari pentru cei de la Rapid!

Echipa Rapid este obligată să achite mai multe restanţe financiare de când a evoluat pe arena din Regie, în liga a doua, dar şi în liga a treia. Procesele giuleştenilor vor avea termene în primele zile ale lui 2022. Mai multe entități juridice solicită plata unor restanțe financiare. Sumele adunate, nu sunt chiar de neglijat, anunţă gsp.ro.

Cei de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, proprietarul bazei din Regie, sunt în litigiu cu giuleştenii din cauza unor datorii neachitate la arena din Regie. O parte din facturi au rămas restante. „Da, Universitatea a dat Rapidul în judecată, a câștigat, ei au plătit ceva, apoi s-au oprit. Și din câte înțeleg de la cei care se ocupă de asta, mai au să dea în jur de 30.000 de lei”, a confirmat Mac Popescu, președintele onorific al Universității „Ion Mincu”, conform sursei citate.

Cei de la „Arhitectura” au cerut în instanță intrarea în insolvență a Rapidului, pentru neplata respectivei restanțe. Dosarul se află pe rolul Tribunalului București și  va fi judecat pe data de 21 ianuarie. Dar asta nu e tot.

Citește și:

O altă firmă reclamă datoriile giuleştenilor

O altă firmă i-a dat în judecată pe cei de la Rapid pentru o datorie de 125.000 de lei. Au fost trei procese, dintre care numai unul mai este pe rol. S-a decis executarea silită, iar vişiniii trebuie să plătească şi cheltuielile de judecată. Chiar şi cu aceste datorii din urmă, Rapid se pregătește să revină pe Giulești. cel mai probabil în februarie 2022, pentru ultimele partide din sezonul regulat. Pentru fiecare meci pe noul Giulești, doar chiria ar putea ajunge la 10.000 de euro.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
18:13 FotoCine este şi cât de frumoasă este iubita lui Florin Răducioiu. Declaraţie de dragoste în limba italiană :) 17:54 OFICIAL | Alexandru Mățan a semnat cu Rapid. „Mi s-a făcut pielea de găină pe Giulești! E cea iubită echipă din România” 17:20 Mirel Rădoi nu se gândește la titlu cu Universitatea Craiova: „Nu am bagheta magică! Nici Guardiola nu a câștigat Champions League!” 17:20 Verdict groaznic pentru Ovidiu Popescu! Va mai juca fotbal în 2023 17:05 FotoApariţie neaşteptată a bărbatului care i-a luat locul lui Laurenţiu Reghecampf în viaţa femeii pe care a iubit-o, dar a şi înşelat-o 17:01 Mirel Rădoi, după ce Gigi Becali a dezvăluit că l-a vrut pe Marco Dulca la Universitatea Craiova: „Am fost foarte mulțumit de el!” 16:37 Mirel Rădoi, prezentat OFICIAL la Universitatea Craiova: „E un vis pentru mine! Familia îmi zicea: ‘Nu mai sta pe capul nostru’!” 16:20 BREAKING NEWSSerena Williams și-a anunțat retragerea din tenis! Moment istoric în sportul mondial 15:44 Bernardo Silva, noua lovitură încercată de Barcelona pe piaţa transferurilor. Catalanii negociază cu Manchester City 15:19 Primele două transferuri pregătite de Universitatea Craiova în era „Mirel Rădoi”
Pe același subiect
Alexandru Mățan, la prezentarea la Rapid
Liga 1 • 17:54
OFICIAL | Alexandru Mățan a semnat cu Rapid. „Mi s-a făcut pielea de găină pe Giulești! E cea iubită echipă din România”
Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă
Liga 1 • 7 aug., 16:27
Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Rapidului în lupta la titlu: “Nu au valoare!”
Liga 1 • 7 aug., 10:29
FOTO
Cum a fost surprinsă Sandra, soţia lui Adrian Mutu, la Rapid – FC Argeş 2-1. Explozie de bucurie după al doilea gol marcat de Sefer
Close