Închide meniul

Rapid – Botoșani 1-1 | Dani Coman și-a ieșit din minți după o declarație a lui Mihai Iosif. ”Când aud de salvarea de la retrogradare, înnebunesc”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2021, 11:28

Rapid – Botoșani 1-1 | Dani Coman și-a ieșit din minți după o declarație a lui Mihai Iosif. ”Când aud de salvarea de la retrogradare, înnebunesc”

Dani Coman și-a ieșit din minți după o declarație a lui Mihai Iosif

Hepta

Giuleștenii sunt pe ultimul loc de play-off și au acumulat 32 de puncte după primele 21 de etape disputate din sezonul regulat. Rapidiștii speră acum să rămână între primele șase echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Coman: ”Mă deranjează când aud declarații că obiectivul Rapidului este salvarea de la retrogradare”

”Mă deranjează când aud declarații că obiectivul Rapidului este salvarea de la retrogradare. Am fost acolo, știu ce înseamnă Rapidul, acei suporteri care te încurajează indiferent de rezultat. Când aud de salvarea de la retrogradare, înnebunesc. Nu există așa ceva! Rapidul n-are voie să se lupte pentru evitarea retrogradării.

Trebuie să se lupte pentru un loc în play-off în primul an, apoi în anii următori, prin achizițiile care vor fi făcute, să se lupte pentru primele locuri ale clasamentului. O spun ca să ia presiunea de pe umerii cui? Lui Săpunaru, lui Morais?

Rapidul a crescut organic, iar meritul principal îl are Victor Angelescu, a fost un foarte bun manager. Au crescut frumos. La Dinamo, situația e diferită”, a spus Dani Coman, citat de digisport.ro.

Daniel Niculae promite transferuri de play-off la Rapid

Președintele Rapidului, Daniel Niculae, promite să aducă jucători noi la formația giuleșteană, în iarnă, care să ajute trupa lui Mihai Iosif să intre în play-off. Oficialul rapidist a avut o replică și pentru rivalul Gigi Becali.

Reclamă

”Îmi doresc ca toți cei care au intrat și care au fost pe bancă să meargă cu noi în cantonament și să facă parte din lotul nostru în viitor. Nu i-am deschis scrisoarea, dar am linie directă cu Moș Crăciun. Nu vor fi schimbări foarte multe, o să fie plecări, dar o să aducem și jucători acolo unde avem nevoie„, a spus Daniel Niculae, potrivit sursei citate mai sus.

Daniel Niculae, replică pentru Gigi Becali

Daniel Niculae i-a răspuns lui Gigi Becali, care a declarat că nu vrea ca Rapid să prindă play-off-ul. Niculae consideră că această dorință a patronului lui FCSB este o „aberație”.

„Este o aberație să nu vrei Rapidul în playoff. Da, e o ambiție în plus într-un derby, dar noi ne apărăm corect șansele indiferent de numele adversarului. Sunt și lucruri care nu au fost bune, dar suntem aici pentru a munci zi de zi. Sperăm să îndreptăm lucrurile care nu au fost bune”, a mai spus Daniel Niculae.

Reclamă 4 / 0/3

O singură victorie a înregistrat Rapidul în ultimele șase etape din Liga 1. Cu trei zile în urmă a jucat tot pe Arena Națională și a pierdut în prelungiri derby-ul cu FCSB. 31 de puncte are echipa antrenată de Mihai Iosif, cu două mai puțin decât FC Botoșani. Riscă să rămână în afara locurilor de play-off la finalul anului 2021, dacă Farul o învinge, în deplasare, pe Dinamo.

Recomandări
  • Rapid – Botoșani 1-1
  • Giuleștenii ocupă ultimul loc de play-off

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și