Închide meniul

Probleme mari pentru Mircea Rednic! Conducerea clubului a vrut să-l înlocuiască pe antrenor: „Nu e pentru mine haosul de la Dinamo”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 27 noiembrie 2021, 17:25

Probleme mari pentru Mircea Rednic! Conducerea clubului a vrut să-l înlocuiască pe antrenor: „Nu e pentru mine haosul de la Dinamo

Mircea Rednic a plecat de la Dinamo în decembrie 2021

Hepta

Iuliu Mureşan şi Răzvan Zăvăleanu nu sunt deloc împăcaţi cu rezultatele lui Dinamo şi vor să-l îndepărteze pe Mircea Rednic de la echipă. Pe lângă Dusan Uhrin, a apărut şi varianta Leo Grozavu, antrenor liber de contract după despărţirea de Sepsi Sf. Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme mari pentru Mircea Rednic

Leo Grozavu a fost contactat de către conducerea lui Dinamo pentru a discuta preluarea echipei din Ştefan cel Mare. Deşi e liber de contract, Leo Grozavu a refuzat să-l înlocuiască pe Mircea Rednic. E speriat de instabilitatea din „Ștefan cel Mare”. „Îmi pare rău, dar nu e pentru mine haosul de la Dinamo. Nici nu are rost să purtăm discuții, pentru că eu nu pot lucra într-un astfel de mediu”, a fost răspusnul lui Leo Grozavu pentru conducerea lui Dinamo, conform prosport.ro.

Dusan Uhrin, varianta fanilor pentru Dinamo

Nemulţumiţi de parcursul lui Mircea Rednic, cei de la Dinamo au mai multe variante pentru banca tehnică. Flavius Stoican, Vasile Miriuță și Mihai Teja ar fi variantele rămase pe lista celor din conducerea lui Dinamo ca posibili înlocuitori pentru Mircea Rednic. Totuși, suporterii acționari din DDB insistă pentru revenirea cehului Dusan Uhrin, cel care a salvat de la retrogradare echipa din Ştefan cel Mare în sezonul trecut.

După despărțirea de Sepsi Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu a fost dorit și de către nou promovata FC U Craiova 1948, echipă care se despărțise de Adrian Mutu la momentul respectiv. Nu s-a înţeles însă cu conducerea clubului care a apelat la Flavius Stoican, apoi l-au readus la echipă pe Eugen Trică.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și