Închide meniul

„E şi Zinedine Zidane liber!” Mircea Rednic a răbufnit când a fost întrebat de înlocuirea sa de la Dinamo: „Zici că am luat Barcelona!”

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2021, 12:28

Reclamă
„E şi Zinedine Zidane liber! Mircea Rednic a răbufnit când a fost întrebat de înlocuirea sa de la Dinamo: „Zici că am luat Barcelona!

Mircea Rednic, ameninţat cu schimbarea de la Dinamo

Profimedia

În ultima perioadă s-a speculat că Mircea Rednic ar putea fi schimbat de la Dinamo, după ce echipa nu a ieşit din zona retrogradării. Dusan Uhrin a fost cel mai vehiculat nume în spaţiul public. Întrebat despre această posibilitate, Mircea Rednic a răbufnit la conferinţa de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a răbufnit când a fost întrebat de înlocuirea mea la Dinamo

Am auzit că e zvon Uhrin. Discutăm de zvonuri. Dusan Uhrin, cine mai poate să vină? Zinedine Zidane, că și el e pe liber. Eu am zis, am venit să ajut, dacă cineva crede că altcineva poate să facă asta, cu mare drag mă dau la o parte și îi predau ‘the Team’. 

Se uită repede, zici că am luat Barcelona, zici că am venit după 10 etape câștigate. Toată lumea uită că șapte etape nu s-a câștigat și s-a pierdut în maniera în care s-a pierdut. Astăzi ce au fost, a fost un jucător care a intrat de la început, pe care l-am adus eu, se tot începe pe care l-a adus Mureșan, el a adus trei jucători. Trebuie să ai răbdare cu jucătorii, am făcut greșeala cu Espinosa, cu Carp, i-am băgat nepregătiți. ”, a spus Mircea Rednic la conferința de presă de la finalul meciului cu FC U Craiova 1948.

Dinamo – FC U Craiova 1948 0-0 | Mircea Rednic şi-a luat atacanţii la ţintă

Mircea Rednic nu mai ştie cum să o scoată pe Dinamo din criză. Antrenorul grupării din Ştefan cel Mare i-a criticat pe atacanţii din lot.

Rezultat nefast, dar totuşi am luat un punct. Cred că e singurul meci de sezonul ăsta când nu am luat gol. A fost un meci deschis, cred că noi am avut ocazii mai multe. Din moment ce portarul lor a fost omul meciului, asta spune multe. Cred că meritam să câştigăm, dar trebuie să o bagi în poartă. Nouă ne trebuie 10 ocazii şi fără portar şi o poartă mobilă, care să se ducă stânga-dreapta.

Reclamă

La noi au marcat Deian Sorescu şi Torje, nu mi se pare normal. Atacanţii noştri nu au fost productivi. Lucrăm zi de zi la antrenamente şi normal că sunt supărat. Noi câte ocazii trebuie să avem ca să dăm un gol? Trebuie să fie mult mai responsabili. E multă presiune şi pe ei, şi pe mine, probabil şi de asta apar multe greşeli în joc”, a spus Mircea Rednic.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și