Închide meniul

Problemele continuă pentru Dinamo! „Câinii”, sancţionaţi după derby-ul cu FC U Craiova 1948. Nici echipa lui Mititelu nu a scăpat!

Dragoș Vasile Publicat: 28 iulie 2021, 17:07

Reclamă
Problemele continuă pentru Dinamo! „Câinii, sancţionaţi după derby-ul cu FC U Craiova 1948. Nici echipa lui Mititelu nu a scăpat!

FC U Craiova 1948 - Dinamo

REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Dinamo şi FC U Craiova, sancţionate după incidentele dintre cele două galerii

Aproape 10.000 de fani au venit în tribune la derby-ul FC U Craiova – Dinamo, scor 1-0. Cu 4.000 mai puţini decât limita impusă de autorităţi, din cauza pandemiei. Incidentele nu au lipsit, iar galeriile celor două echipe au fost la un pas de bătaie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La două zile distanţă de la incidentele din Bănie, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a anunţat că cele două cluburi au fost sancţionate. Dinamo, care are deja grave probleme cu banii, va fi nevoită să plătească 5.000 lei, în timp ce FC U Craiova va achita 10.000 de lei.

„FC U Craiova vs Dinamo 1948 – Incidente – În baza art. 82.1 și 3 a și c, raportat la 83.2.d din RD, se sancționează clubul FC U Craiova cu penalitate sportivă de 10.000 lei; În baza art. 82.2 și 3 a și c, raportat la 83.2.b din RD, se sancționează clubul Dinamo 1948 SA cu penalitate sportivă de 5.000 lei”, este decizia luată de Comisia de Disciplină din cadrul FRF.

Incidente la FC U Craiova – Dinamo. Fanii olteni au încercat să meargă peste rivali. Intervenţie în forţă a jandarmilor

Fanii olteni au făcut spectacol în peluză, unde au aprins zeci de torţe. Dinamo a avut aproape o mie de suporteri în peluza opusă.

La pauză, au apărut şi incidentele. Fanii gazdelor au încercat să meargă peste rivali. Jandarmii au intervenit în forţă, iar meciul s-a reluat fără probleme în partea secundă.

Reclamă

A continuat în schimb duelul bannerelor între cele două galerii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și