Închide meniul

Procese peste procese pentru FCSB! Jucătorii nu au trecut peste umilinţa lui Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iulie 2020, 8:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Procese peste procese pentru FCSB! Jucătorii nu au trecut peste umilinţa lui Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali are 62 de ani

Becali a băgat şase jucători în şomaj tehnic, profitând de starea de urgenţă din România, pentru a scăpa de salariile mari de la FCSB. Aceştia nu s-au lăsat însă şi au reclamat clubul la comisii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu excepţia lui Harlem Gnohere, care a ajuns la o înţelegere cu clubul pentru a rezilia contractul, ceilalţi cinci au decis să meargă pe altă cale.

Jucătorii băgaţi în şomaj tehnic de Gigi Becali

  • Cristi Bălgrădean
  • Alexandru Stan
  • Marko Momcilovic
  • Bogdan Planic
  • Adi Popa
  • Harlem Gnohere

FCSB reclamată la FIFA, TAS şi comisiile FRF

Dacă Marko Momcilovic a anunţat că va merge la FIFA, iar Bogdan Planic va apela la TAS, Cristi Bălgrădean, Adi Popa şi Alexandru Stan au apelat la FRF. Cei trei au făcut apel la comisiile interne pentru a-şi primi înapoi salariu întreg. 

Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a fixat termen pe 15 iulie.

În acest moment, la FCSB mai este un singur jucător în şomaj tehnic. Este vorba de Alexandru Stan. Fundaşul mai are un an de contract şi nu vrea să renunţe.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și