Închide meniul

Procesul și înfrângerea pentru Gigi Becali! După Lukasz Gikiewicz, și Bogdan Planic are de recuperat bani de la patronul lui FCSB. Suma este uriașă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 iunie 2021, 17:42 / Actualizat: 10 iunie 2021, 20:46

Procesul și înfrângerea pentru Gigi Becali! După Lukasz Gikiewicz, și Bogdan Planic are de recuperat bani de la patronul lui FCSB. Suma este uriașă

Profimediaimages.ro

Bogdan Planic a câștigat procesul cu Gigi Becali

Bogdan Planic a deschis un proces la FIFA împotriva lui FCSB, nemulțumit fiind de faptul că Gigi Becali l-a băgat cu forța în șomaj tehnic în primavara anului trecut. Potrivit GSP, fundașul sârb a avut câștig de cauză. Acesta va încasa de la Gigi Becali aproape 200.000 de euro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Planic a câștigat procesul cu Gigi Becali

Potrivit sursei citate, Planic va primi 26.000 de euro din salarii restante, 1.800 de euro din chirii, 96.000 de euro din salariile rămase din contractul pe care el îl mai avea cu FCSB și 45.000 de euro pentru salarii compensatorii, conform regulamentului FIFA.

În total, datoria lui Gigi Becali față de Bogdan Planic se ridică la 168.800 de euro. FCSB e obligată să achite întreaga sumă în termen de 45 de zile. În caz contrar, roș-albaștrii vor primi interdicție la transferuri pentru 3 perioade de mercato.

Gigi Becali l-a băgat forțat pe Bogdan Planic în șomaj tehnic pentru că sârbul a refuzat diminuarea salariului. Restul jucătorilor care s-au supus regulamentului patronului nu au avut aceeași soartă. Legea prevede însă că o societatea nu are voie să facă diferențe între angajații de același fel.

Recent, Gigi Becali a pierdut un proces și împotriva polonezului Lukasz Gikiewicz. În urma deciziei TAS, FCSB îl va despăgubi cu 100.000 de euro.

Reclamă

Gigi Becali s-a păcălit cu Bogdan Planic

Bogdan Planic a plecat cu scandal de la FCSB. Fundașul sârb și-a reziliat unilateral contractul, nemulțumit de reducerile salariale din perioada în care Liga 1 a fost oprită din cauza pandemiei de coronavirus. Gigi Becali a intentat un proces împotriva jucătorului sârb și spera sa obțină nu mai puțin de 10 milioane de euro de pe urma lui.

Maccabi Haifa, fosta echipă a fundaşului, a trebuit să plătească numai 200.000 de euro pentru transferul lui Planic. Această sumă reprezintă doar 2% din cele 10 milioane pe care Gigi Becali spera să le obțină după ce a raportat cazul la FIFA.

FCSB îl transfera în 2017 de la FK Vojvodina Novi Sad pentru 300.000 de euro. Omul de afaceri va încasa acum numai 200.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Bogdan Planic a jucat 92 de partide pentru FCSB, reușind să înscrie un gol. Sârbul a înregistrat și trei assist-uri în tricoul roș-albaștrilor.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și