Închide meniul

VIDEO | Promovarea Rapidului, lăudată în presa internaţională: „Rebelul istoric şi romantic al Capitalei României s-a întors în Liga 1”

Dragoș Vasile Publicat: 18 mai 2021, 20:11

Reclamă
VIDEO | Promovarea Rapidului, lăudată în presa internaţională: „Rebelul istoric şi romantic al Capitalei României s-a întors în Liga 1

Mihai Iosif, şef de galerie după Rapid - FC U Craiova 1-3

Mihai Iosif este antrenorul Rapidului

Promovarea Rapidului, lăudată în presa internaţională. Giuleştenii au revenit în Liga 1 după 6 ani de aşteptare, iar jurnaliştii din Europa nu au trecut cu vederea performanaţa realizată de clubul din Capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„La şase de când a coborât în iad, rebelul istoric şi romantic al Capitalei României se întoarce. Rapid va juca din nou în Liga 1, elita fotbalului românesc. După trei promovări consecutive, giuleştenii au mai stat un an până când, din a doua încercare, au promovat în Liga 1. Preşedintele clubului lor este nimeni altul decât Daniel Niculae,fostul jucător de la Auxerre şi o adevărată legendă a clubului român”, au scris francezii de la So Foot.

Promovarea Rapidului, lăudată în presa internaţională

„Rapid Bucureşti se întoarce în Liga 1 după ce a dispărut în urmă cu şase ani. Al treilea cel mai titrat club al României a revenit pe prima scenă. Rapid se va întoarce pe stadionul ei istoric, Giuleşti, o arenă care acum este complet renovată”, au scris şi spaniolii de la Sport.es.

Reclamă

Rapid a promovat în Liga 1

Rapid a promovat în Liga 1, chiar înaintea partidei cu FC U Craiova 1948. Rapidiştii au profitat de faptul că CS Mioveni nu a reuşit să învingă pe ASU Poli Timişoara.

ASU Poli Timişoara – CS Mioveni s-a terminat 2-2, iar Rapid a promovat matematic în Liga 1 după 6 ani. Echipa lui Mihai Iosif a are un avans de 4 puncte în faţa celor de la Mioveni şi nu mai poate fi ajunsă, indiferent de rezultate. Fanii s-au strâns la Buftea, la scurt timp după promovare.

Fanii Rapidului sărbătoresc promovarea în Liga 1
AS.ro

Sezonul 2014/2015 a fost ultimul în care Rapid a evoluat în prima divizie. Giuleștenii au încheiat atunci pe locul 16, cu 33 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” Vezi toate știrile
Citește și