Închide meniul
EXCLUSIV

Propunere inedită pentru Gigi Becali, venită din Serbia! Aroganța supremă! Unde ar trebui să joace FCSB „finala campionatului” cu CFR

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 5 mai 2022, 9:49 / Actualizat: 5 mai 2022, 18:26

Propunere inedită pentru Gigi Becali, venită din Serbia! Aroganța supremă! Unde ar trebui să joace FCSB „finala campionatului cu CFR

FCSB, sfătuită să joace, meciul cu CFR, pe stadionul celor de la U Cluj

14.000 de fani la U Cluj - Petrolul / Facebook U Cluj

Propunere inedită pentru Gigi Becali! FCSB este izgonită din București, în finalul sezonului, iar echipa lui Toni Petrea este în căutare de stadion. FCSB ar putea juca, în ultima etapă, cu titlul pe masă. Cum Arena Națională este închisă pentru un festival de muzică, iar pe Ghencea și Arcul de Triumf nu sunt primiți, roș-albaștrii sunt nevoiți să plece din capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresarul care l-a adus pe Bogdan Planic la FCSB, Zvonko Milojkovic, are o propunere inedită pentru finanțatorul echipei pregătite de Toni Petrea. Acesta susține că FCSB ar putea să ceară să joace la Cluj, pe stadionul celor de la ‘U’ Cluj.

Propunere inedită pentru Gigi Becali

Zvonko Milojkovic este convins că majoritatea fanilor din Cluj ar fi de partea celor de la FCSB.

Dacă aș fi în locul lui Gigi Becali, m-aș duce să îi bat la ei în oraș. Ar fi aroganța supremă! Ar trebui ca FCSB să solicite să joace ultima etapă la Cluj, pe stadionul celor de la ‘U’. Sunt convins că stadionul ar fi plin, iar 90% sută dintre fani ar ține cu echipa lui„, a declarat Zvonko Milojkovic pentru AS.ro.

FCSB va juca la Buzău cu CFR

Dacă nu vor fi primiți să joace pe Ghencea, cei de la FCSB vor juca, mai mult ca sigur, cu CFR, la Buzău. Echipa lui Gigi Becali ar putea lua titlul după o pauză de șapte ani. Formația pregătită de Toni Petrea se află la două puncte în spatele liderului, cu trei etape înainte de final.

Reclamă

Ne-am fi dorit să disputăm și celălalt meci pe Arena Națională, dar din păcate nu e posibil acest lucru. Cred că orice echipă ar putea face cerere pentru a juca pe orice stadion.

Probabil că vom juca la Buzău, nu cred că avem altă variantă mai bună, să fie bine și pentru jucători, dar și pentru spectatori”, a declarat Toni Petrea la o conferință de presă.

FCSB are şansa de a juca cu titlul pe masă, într-un joc considerat acasă. La Buzău se joacă meciul cu CFR Cluj! Bineînţeles, trebuia folosit unul dintre stadioanele din Bucureşti. Ghencea, Naţional Arena”, a declarat și Alex Bourceanu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și